Permis De Conducere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Permis De Conducere

Salut scuze pentru locul unde am postat dar chiar nu am idee unde ar trebuii .. :-?? Deci .. Astazi am luat permisul iar maine dimineata plec sa imi iau dovada aceea pana imi vine permisul, intrebarea ar fi urmatoarea: - De ce acte am nevoie pentru a imi lua dovada ??

Multumesc .. Inca odata scuze pentru locul unde am postat !
    http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

buletin? nu stiu daca mai trebuie ceva... dar nu se dau pe loc permisele?

Comment

nu se mai dau din 209 sau 2010 permisele pe loc Oricum ms ..

Comment

buletinul...te pune sa semnezi si cam atat.....Multii km fara incidente si fara puncte de penalizare!!...

Comment

Ms cristi .. stiam de buletin dar ma gandeam ca mai trebuie ceva .. Oricum multumesc frumos .

Comment

Eu stiam ca nu e voie sa circuli pina nu ai permisul fizic in buzunar. Cel putin asa era cind am dat eu prin 2004.

Ce mai bine si mai korect ar fi sa intreb la politia de la tine din localitate ca sa nu ai probleme.

Comment

Eu parca am mers cu o chitanta de la C.E.C. la biroul de permise inainte...

Comment

In Bucuresti permisul este gata in cateva ore, in provincie ti se elibereaza o dovada valabila 15 zile si permisul il primesti acasa prin posta. Doar buletinul iti trebuie cand iei dovada, si la posta la fel.

Comment

Originally posted by usr1 View Post
                  Eu stiam ca nu e voie sa circuli pina nu ai permisul fizic in buzunar. Cel putin asa era cind am dat eu prin 2004.

Ce mai bine si mai korect ar fi sa intreb la politia de la tine din localitate ca sa nu ai probleme.
                  Daca nu ai permisul in buzunar, dar nu e retinut, primesti doar amenda ca nu ai actele la tine. Daca nu ai permisul la tine pe motiv ca este retinut/suspendat, inseamna infractiune, nu contraventie, deci dosar penal.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Dupa cate stiu eu nu se mai da dovada, deoarece apari in sistem ca ai permis. Nu e recomandat sa circuli pana vine acasa, deoarece iti iei amenda(2 puncte si 80 RON parca).
                    Eu am circulat fara dovada pana mi-a venit permisul, mi s-a spus ca nu se mai da.

Comment

iti trebuie doar buletinul ca sa ridici dovada si poti sa circuli cu ea fara sa iti iei amenda deoarece este dovada inlocuitoare a permisului de conducere,aceasta isi pierde valabilitatea in 15 zile sau la ridicarea permisului de conducere

Comment

graba si viteza strica treaba. si eu stiam ca nu se da dovada.
                        sigpic

Comment

Eu am auzit ca inca se da dovada... deci poti sa mergi linistit cu buletinul si mai intrebi si pe acolo
                          sigpic

Comment

Nu mai informati gresit oamenii, dovada se da, si se scoate doar cu cartea de identitate. Te duci la ghiseu, zici ca ai venit dupa dovada, iti scaneaza buletinul, te pune sa semnezi si iti da dovada in mana. chestie de 20 de secunde (asta daca nu e coada)
                            Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Va multumesc pentru raspunsuri .. Am fost de dimineata la politie la permise si mi-a cerut buletinu a cautat dovada mi-a dat-o si gata .. ! Iar tot azi m-a oprit politia cu RAR-u ) si totul a fost in regula !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google