Ace Bord Megane II La Logan !?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ace Bord Megane II La Logan !?

Buna dimineata! Urmeaza ca pana la sfarsitul saptamanii sa imi schimb culoare ledurilor in bord, consola si vreau sa fac o modificare la ceasul de bord ... Intrebarea mea este , se poate inlocui acele de logan cu cele de Renault Megane II ( cele mici , aveti mai jos atasata poza cu acele ), a incercat careva !? si sa pun alta "foaie, plansa" ( ca nu stiu cum se numeste ) cu ceasuri de bord (de exemplu ca cele de megane sau altceva ?? Intreb fiindca am vazut la alti loganisti ca acele de pe logan , daca le schimbi culoare si este puternica "se imprastie" , nu este chiar pe dunga rosie sau portocalie de pe ac , ceea ce nu prea imi place In fine , daca aveti idee si stiti daca imi pot schimba acele de la bord cu cele de Megane II , va rog frumos sa imi raspundeti, ms!
    Attached Files

M4r7z1aNu; "am vazut la alti loganisti ca acele de pe logan , daca le schimbi culoare si este puternica "se imprastie" , nu este chiar pe dunga rosie sau portocalie de pe ac , ceea ce nu prea imi place".
    -Asta inseamna ca persoana care a "schimbat" ledurile din plansa de bord nu a stiu sa izoleze culorile. Te asigur de chestia asta.
    Revenind la nelamurirea ta, eu cat si Dsign si userul SoboBN avem montate pe ceasurile masinii aceste ace de megane 2, bineinteles intalarea lor nu s-a facut imediat deoarece tija metalica pe care este acul de logan este mai subtire decat cea de pe Megane, asa ca (cel putin eu, nu stiu ceilalti doi useri cum au procedat) dar eu am facut asa: am taiat cu o freza cilindrul acului de logan dupa care am taiat cilindrul acului de megane, si ulterior am lipit pe acul de megane cilindrul de pe megane. (mare atentie cum tai "cilindrii" acului, pentru ca daca vrei sa il lipeste pe cel care iti trebuie, pe respectiva piesa exista riscul de lipire stramba. Mai jos iti voi atasa poze cu modificarea ceasurilor mele.
    Attached Files
    My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

Da, trebuie schimbata tija acelor pentru ca la megane este mai scurta.
      Serigrafia de pe Megane nu se potriveste pe Logan.
      La cine se imprasite culoarea rosie de la ace insemna ca lucrarea nu a fost facuta bine.
      Oricum, indiferent ce ac pui, lumina rosie va fi mai puternica decat cea portocalie. Asta pentru ca ledurile din bord au luminozitate mult mai mica decat cele care se gasesc in mod normal pe piata. Asta e valabil la toate marcile auto, indiferent de culoare.
      GL-22-TOF

Comment

uite ace de megane la bord de ph2 ;
        procedeul de montaj e identic cu cel enumerat de userul @andrei_mircea
        iluminarea lor e facuta cu ledurile de pe placa de megane pe care le-am scos si le-am montat pe placa de logan
        Attached Files

Comment

Acum am descoperit 2greseli de scriere doarece m-am grabit sa plec cand am postat. Scuze pt ele, nu imi sta in caracter, dar cand esti grabit mai gresesti.

Comment

am vazut ca lodgy are un super bord...si fac pariu ca o sa mearga si pe logan...ma refer la ceasuri.

Comment

Da, ceasuri de Megane 3, sigur nu o sa se pupe la "mataraie"

Comment

Multumesc pentru raspunsuri
                Andrei daca nu reusesc, pot apela la tine pentru ajutor ( am vazut ca esti din bucuresti ) astept pm de la tine , ms !?

Comment

Originally posted by andrei_mircea View Post
                  M4r7z1aNu; "am vazut la alti loganisti ca acele de pe logan , daca le schimbi culoare si este puternica "se imprastie" , nu este chiar pe dunga rosie sau portocalie de pe ac , ceea ce nu prea imi place".
                  -Asta inseamna ca persoana care a "schimbat" ledurile din plansa de bord nu a stiu sa izoleze culorile. Te asigur de chestia asta.
                  Revenind la nelamurirea ta, eu cat si Dsign si userul SoboBN avem montate pe ceasurile masinii aceste ace de megane 2, bineinteles intalarea lor nu s-a facut imediat deoarece tija metalica pe care este acul de logan este mai subtire decat cea de pe Megane, asa ca (cel putin eu, nu stiu ceilalti doi useri cum au procedat) dar eu am facut asa: am taiat cu o freza cilindrul acului de logan dupa care am taiat cilindrul acului de megane, si ulterior am lipit pe acul de megane cilindrul de pe megane. (mare atentie cum tai "cilindrii" acului, pentru ca daca vrei sa il lipeste pe cel care iti trebuie, pe respectiva piesa exista riscul de lipire stramba. Mai jos iti voi atasa poze cu modificarea ceasurilor mele.
                  salut..foarte misto bordul...ledurile tot tu ti le ai schimbat ??? mi le am schimbat si eu insa nu stiu cum sa fac acele rosi..am auzit ceva de un led in plus ,,daca ma poti ajuta cu un sfat..nustiu cum sa l pun..ms mult..

Comment

Salut Vali, asa e trebuie sa pui led suplimentar si sa separi lumina, dar iti explic in PM mai bine, daca vrei te astept. Nu e foarte greu daca sti ce faci, ideea e ca trebuie sa ai ceva cunostinte in electronica si indemanare altfel risti sa faci scurt pe acolo si sa avariezi placa si desigur ai nevoie si de ceva instumente de lucru speciale ca sa iasa lucrarea bine.

Asa a iesit la mine .
                    DSC_6367.jpg
                    Last edited by Toorop; 7 February 2014, 20:51.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google