Schimbare Becuri Semnalizare Pe Led - Modificari In UCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbare Becuri Semnalizare Pe Led - Modificari In UCH

Salut!
    Vreau sa-mi pun becuri de semnalizare pe led!
    O sa inceapa sa semnalizeze repede, ca si cand s-ar arde un bec!
    Ce modificari ar trebui sa fac in UCH? Merge sa fac ceva cu DDT sau trebuie sa apelez la rezistente?
    Nu as vrea sa pun rezistente!
    Am citit undeva ceva, dar nu am inteles prea bine! Cum ca se pacaleste UCH-ul, dar nu mai pot sa imi dau seama daca se arde vreun bec!
    Multumesc!

cauta pe domnul google...scrie pe acolo pe undeva ce rezistenta trebuie sa legi in paralel cu ledurile pentru elimina eroarea de bec ars...

Comment

nu vreau sa pun rezistente! ce rost mai are sa pun led daca pun rezistente? doar pt cateva milisecunde timp de raspuns mai bun? vreau sa scada si curentul consumat!

avarii: 4 x 21W + 2 x 5w = 94W + ce mai consuma UCH si ledurile prin bord si buton!
      cu leduri nu cred ca depaseste 20-25W pe avarii

Comment

nu prea cred ca la logan merge modificat nr de clipiri pe semnalizare din uch doar cu soft

Comment

altfel nu cred ca merge...am incercat si eu sa fac ce vrei tu...dar deocamdata nu am pus in practica...decat la semnalizarea in oglinzi, m-am legat la semnalizarea de pe lateral...si nu trebuie pusa rezistenta deoarece acele becuri au 5w cum ai spus tu...si da...crede-ma ca pentru acele milisecunde ai alta senzatie

Comment

Merge modificata frecventa semnalizarii, merge si pacalit UCH sa nu mai clipeasca repede la led, trebuie jonglat cu valorile. Prima linie, ''periode clignotant'' e frecventa semnalului cand toate becurile sunt bune, cea de-a doua linie, ''periode clignotant degrade'' e frecventa cand un bec e ars, sau sunt puse leduri in locul becurilor. Puneti acolo valori egale, 800 milisecunde si sus si jos si nu va mai clipi repede daca puneti leduri.
            Attached Files
            INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

Mersi Fane! Cand o sa-mi vina ledurile o sa pun in practica ce mi-ai aratat! Trebuia sa existe o solutie!
              Mersi inca o data!

Comment

Degeaba pacaliti intervalul. La mine am incercat acelasi lucru. La momente aleatorii vei ramane fara semnal de tot. Nu uitati, nr de clipiri il modificati sa nu mai simtiti voi ca e o eroare, dar calculatorul tot va stii si cand tie lumea mai draga nu vei mai avea deloc semnal. Tot la rezistente ajungi.
                B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

ph2-ul are eroare de bec ars? lol, tare
                  Eu momentan am led-uri in lateral, urmeaza sa o coafez de tot, inclusiv proectoarele, dar acolo nu bag bec cu leduri, ca lumineaza fix pe dracu, o sa bag un proiector full led, hella parca.

Comment

razvy, toate au eroarea asta in sensul ca ti se aprinde semnalizarea intr-un ritm mai alert daca ai un bec ars.
                    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

827sam - nu chiar. Eu la ph1 aveam aceleasi led-uri bagate in stopuri si in semnalizari si nu aveam nicio problema. La PH2 .... din pacate clipit foarte rapid si la un moment dat iti taie curentul de tot pe partea cu probleme.
                      B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

sam-ule, am circulat cu becuri arse la greu. Pozitii, frana, semnalizare, chiar si far, si nu s-a intamplat nimic

Comment

@Canto: e posibil sa se bata cap in cap cu alarma(cand comanda becurile de semnalizare) si din cauza asta poate ti-a taiat curentul! am patit si eu ceva asemanator o data! nu mai tin minte exact, dar parca am patit si eu asa ceva! cu becuri stock!

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google