Injectoare Bosch EV14 Mai Multe Tipuri... !? Curiozitati

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Injectoare Bosch EV14 Mai Multe Tipuri... !? Curiozitati

Am intrat pe google... am gasit manualul de service al Loganului si acolo in carte scrie ca atat pe 1.4 cat si pe 1.6, sunt injectoare de echipare Bosch EV14!
    Pe site la Bosch, cat si pe Ebay am gasit mai multe tipuri de injectoare Bosch EV14 cu diferite flow rate-uri 300cc aici, 550cc aici si desigur exista si de 1000cc - toate sunt BOSCH EV14!... sunt curios ce debit au injectoarele ce echipeaza motoarele de Logan (curiozitatea mea provine de la simplu fapt ca atunci cand se vrea montarea unui compresor mecanic sau a unei turbine, injectoarele de pe Logan 1.4 sau 1.6 nu mai sunt suficiente si atunci se schimba si pompa de benzina si se monteaza un regulator de presiune)!
    P.S. pompa de benzina ea ce debit are?
    Acest thread are scop de informare atat pt cei care au facut, fac si o sa faca modificari - eu vreau doar sa-mi satisfac curiozitatea!
    Multumesc anticipat pt amabilitatea colegilor care raspund in cunostinta de cauza!
    Daca am incadrat gresit acest thread rog un moderator sa il mute!
    Last edited by soculuif; 1 October 2012, 19:46.

sper sa nu ma insel, dar codul piesei e acelasi atat pt 1.4 cat si pt 1.6, chiar si 16v. regulatorul de presiune si injectoarele cu debit marit sunt metoda "old school", cu pastrarea timpiilor de injectie. daca ai un soft calumea si injectoarele in noul regim (cu motorul modificat) nu trebuie sa stea deschise toata cursa de aspiratie a pistonului, pastrezi linistit injectoarele si poate si pompa de benzina.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

nu vreau sa fiu inteles gresit - nu vreau sa modific nimic - vreau doar din pura curiozitate sa aflu care e debitul unui injector... si al pompei de injectie!
      daca imi furnizezi aici un cod de injectoare poate reusesc sa vad direct la producator care e debitul si atunci sa impartasesc informatia cu restu colegilor! poate, candva pe cineva v-a interesa asa ceva

Comment

nu le stiu codurile, acum vreo 2 ani m-am interesat eu la magazin si mi-au zis ca n-are rost sa le schimb, asa scrie in softul lor de piese. daca au vorbit prostii, vorbesc si eu.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

sunt bosch ev14, au 2 pini, +12V continuu si pinul de comanda care da masa, rezistenta bobinei e de 12ohmi la temperatura de 20 de grade. cate gauri de suflare are, nu stiu, cred ca 5. si sunt tipul cu cel mai mic debit, undeva la 300cmc/min;
          Cand am avut nevoie de o informatie asemanatoare, asta a fost raspunsul primit. Sa vedem daca se recunoaste autorul.

19th October 2009
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Originally posted by Seba View Post
            nu le stiu codurile, acum vreo 2 ani m-am interesat eu la magazin si mi-au zis ca n-are rost sa le schimb, asa scrie in softul lor de piese. daca au vorbit prostii, vorbesc si eu.
            Multumesc frumos pentru raspuns
            Originally posted by Niki View Post
            Cand am avut nevoie de o informatie asemanatoare, asta a fost raspunsul primit. Sa vedem daca se recunoaste autorul.

19th October 2009
            Ma gandeam eu ca de 300cc ar fi vorba Multumesc frumos si tie de raspuns!
            Deci pentru o pregatire de supraalimentare urmatoru pas ar fi de 550cc Bafta celor care se apuca de modificari!

Comment

ia legatura cu el sa vezi exact daca le-a schimbat si cu ce.
              internal combustionizer

Comment

Originally posted by zeegermans View Post
                http://www.loganclub.ro/forum/kingpi...8t-t14011.html

ia legatura cu el sa vezi exact daca le-a schimbat si cu ce.
                de schimbat le-a schimbat... nu mai stiu ce a pus pe fostul 1.6 dar stiu ca a trecut la ceva injectoare mai mari!

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google