Conectare Subwoofer La Difuzoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Conectare Subwoofer La Difuzoare

am un sistem 5+1 de la calculator, e stricat si ma gandeam sa iau difuzorul de la subwoofer si sa il leg in paralel cu o boxa din spate. merge? fac ceva sau iese de tot rahatu? ma gandesc ca nu e prea mare difuzoru si ar merge fara statie. astept opiniile voastre, eu sunt incepator in asa ceva. ms!

ia-ti gandul de la asa ceva. player-ul tau nu scoate mai mult de 4x22w rms pe canal asa ca nu poti misca wooferul cu puterea aia.
    sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

gresit poate vrei sa spui mai mult de 4x15 w

Originally posted by gigi-kent View Post
      ia-ti gandul de la asa ceva. player-ul tau nu scoate mai mult de 4x22w rms pe canal asa ca nu poti misca wooferul cu puterea aia.

daca vrei sa faci o treaba buna cauta o statie care sa aiba hi si low signal imput
      Last edited by satana; 15 October 2012, 15:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

dar nu cred ca merge .. am vrut si eu odata sa fac asta dar mi-a zis un electrician ca e diferenta de OHMI sau ceva de genu ..
        http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

si mai e o diferenta, de banda reprodusa. un dif de subwoofer nu poate reda decat frecvente foarte joase, pe cand un difuzor de uz general are banda de cca 10-20 ori mai mare, nu necesita filtru, pe cand dif-ul de subwoofer, daca il ataci cu frecvente mari, nu faci decat sa-l incalzesti si da, mai pui si ampliful fara filtru in sarcina aiurea, dezechilibrezi un canal (ala pe care legi subwoofer-ul) si risti sa bagi cdplayer-ul in protectie termica, daca e destept, sau sa-l arzi, daca e mai idiot si n-are protectie. de exemplu, sa presupunem ca un difuzor, dreapta spate, are 4 ohm impedanta. daca in paralel cu el legi un subwoofer de 2 oh, atunci impedanta pe care "o vede" amplificatorul cdplayer-ului e de 1/(1/2+1/4)=1/(0.5+0.25)=1/0.75=1.33ohm. deci subit, sarcina amplificatorului, a crescut de 3 ori pe acel canal. in principiu, tot ce e sub 2ohm, pt cdplayer sau statie, cu exceptia celor profi sau a canalului de subwoofer, inseamna scurt-circuit. si un motiv sa intre in stand-by/alarma sau sa se prajeasca
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google