Yala Portiera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Yala Portiera

Bai baieti mi-au spart masina...Loganul meu frumos,ingrijit si tunat dar nu asta conteaza ca nu a avut ce sa fure...A ba da husa de la ochelarii de soare care oricum o luasem moca de la magazin...Durerea e ca mi-a spart yala si acum nu mai intra cheia care nu o foloseam ca am inchidere centralizata dar totusi...Se vede naspa rau....Daca ma duc la service trebuie sa imi schimbe toate yalele la cele 2 portiere ,portbagaj si contactul? Ms

P.S. Dc vedeti pe cineva la masina voastra rupeti-l in bataie si apoi chemati politia

Da e belea mare cu asta.Si eu stiu destui carora li s-au spart Loganurile.Cica se sparge super usor fortezi putin butucul si gata.Aiurea rau.Eu am dat o sensibilitate mare la alarma daca forteaza ceva imediat urla aia.Sper sa fie de folos.
    sigpic

Comment

La dealeri se poate face comanda pentru un singur butuc in Franta. Dureaza cam 2 saptamani pana ti-l aduc. De pret nu iti pot da detalii pentru ca eu am facut-o pe CASCO.

Ce e mai rau, si vreau sa te pregatesc, e ca mi-e mi-au comandat de 2 ori dupa seria de chei de pe factura masinii si de fiecare data mi-au trimis butuc gresit. Am stat 2 luni cu usa sparta. Pana la urma am schimbat toate yalele. Mi-au zis cei de la service ca asa ceva n-au mai patit. In concluzie.... Poate aveam eu codul gresit trecut pe factura. Merita sa incerci si daca nu ti se potriveste, nu-l platesti oricum.

Comment

Mai bine il las asa si imi pun alarma...Ca de asa e romanu' pana nu o pateste nu face nimik

Comment

Este complicat ca tre sa fie yala cu un cod de la CB ca altfel nu iti mai merge centralizata si am impresia ca nici contactul e complicat rau mai bine bagi pe casco si o faci la un service autorizat !
          http://www.signaturebar.com/uploads/images/1864.jpg

Comment

Iuly, lasa aia cu 2 saptamani ca nu tine. Mie mi-au spart masina in decembrie 2007 si-n aprilie 2008 inca nu ajunsesera incuietorile. Prin mai m-au sunat, dupa ca masina mea de 2 luni era dauna totala, ca ar dori sa-mi schimbe incuietorile . Ideea e ca se comanda toate. Ca se inlocuiesc doar 1 sau 2, asta e alta poveste.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Seba, primul butuc a ajuns dupa 2 saptamani, pe bune. Al doilea cam dupa o luna dar nu s-a potrivit niciunul (asta e cel mai important). Acum ce sa zic, la primul m-au chemat dupa 3 saptamani si la al doilea dupa 1 luna jumatate. Dupa ce am trimis mail la VC ca nu-mi ajung yalele, m-a sunat ala de la service suparat ca au ajuns dar ca urma sa ma contacteze si ca nu trebuia sa mai scriu la VC.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google