Modulatoarele Fm Iti Strica Caseofonul?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Modulatoarele Fm Iti Strica Caseofonul?

Deci sunt nou aici si abia am reusit sa pun threadul asta.
    Aud pe multi ca modulatoarele auto fm iti strica radio cica nu ar mai prinde.Asa o fi sau sunt scorneli,oricum dovezi nu am si vorba aia pana nu vezi nu crezi da nici curaj sa pun nu am.
    Vi s-a intamplat? Multumesc
    PS:sCUZE DACA MAI ESTE UN THREAD ASEMANATOR
    sigpic
    !

Ma scuzati de greseli
    sigpic
    !

Comment

E cea mai mare prostie auzita. Celui care ti-a zis-o ar trebui sa-i ceri sa-ti demonstreze cu argumente chestia asta.
      Modulatoarele FM nu fac altceva decat sa emita in FM pe o banda anume, intr-o raza anume. Deci nu vad cu ce poate strica asta casetofonul auto.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Asta e buna de pus la bancuri!Cum sa strice un Modulator FM un cass???
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

M-am gandit la asta si chiar maine o sa il sun pe tip
          Imi zicea ceva cum ca ar afecta receptia radio bla bla cred ca e tacanit
          sigpic
          !

Comment

La cate unde interfereaza si "zboara" pe langa noi in orice secunda...Am lua-o razna, si noi si cass-urile
            PS: Unii o mai i-au razna dar e alta poveste!
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Nu am auzit pe nimeni sa aiba probleme in privinta asta.. Si normal nici nu ar avea ce..(sa fie undele prea tari nu are ce sa strice la casetofon abia se aude sunetul mai bine) in rest nu stiu ce altceva ar putea sa se strice.
              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
              Enter the Matrix

Comment

Multumesc oricum sunt pe piata niste modulatoare beton si scumpe.
                Dar de mp3 player bani nu prea
                A si mai am o intrebare preference nu are aer conditionat si mi se recomanda sa nu pun mpr player pe ea ca vara din cauza calduri se poate deteriora si cunosc si un caz,deci solutia ar fi modulatoru nu-i asa?
                sigpic
                !

Comment

Asta e iara de banc Serios acum cate masini exista pe pamantul asta fara aer conditionat si cu mp3 player in bord D! Eu am de 3 ani masina...1.4 ambiance deci fara clima si cass in bord sony x-plod si am lasat-o in soare de nenumarate ori
                  Nu stiu cine iti zice astea dar fiii linstit ca pe casetofon nu prea ajung raze de soare direct si e facut sa rezite(cel putin al meu) la +55 si chiar cu modulatorul ala daca il lasi in masina la soare e aceeasi sansa sa se strice ca si la cass ;)

P.S:
                  Vezi sa nu iti ia foc bradutul de la oglinda de la atata caldura ca se "poate si asta" si nu ai clima deci ia foc masina :-)))))))))))))))))))))))

Comment

Daca baiatul nu se pricepe la nimica..Asta e..Deaceea exista forum ..Dar recunosc ca intrebaile sunt absurde rau.

Comment

Am modulator de 1 an si un pic(nu strica nimic) dar..Sa nu te astepti la o claritate de cd!
                      frecventele radio sunt deja destul de aglomerate si (la mine de ex a fost destul de greu sa mai gasesc o frecventa curata)

incearca si tu cu un modulator de la cineva si daca esti multumit cumpara si tu.
                      eu il folosesc rar,numai la drumuri lungi sau la iarba verde(acolo mai ai avantajul ca daca sunte-ti mai multi cu masini puteti asculta aceeasi muzica in toate masinile, bate c-am 5-8 metri)

Comment

Cam ce frecventa folositi pe modulatoare ?
                        eu stau cu el pe 88, ... Nu stiu cat , si nu prea merge .

Comment

vdmihai Eu am avut modulator fm, si mi s-a stricat dupa cateva luni. Mai bine, ca nu am fost multumit de el ( zgomot de fond si calitatea auditiei proasta)
                          Mai bine orieneaza-te pe un mp3, eventual cu iesire usb (ca nu-s chiar asa de scumpe) si schimba porcaria aia de casetofon pe care ni l-au bagat astia de la dacia pe gat! Si nu lua in seama prostia cum ca undele fm de la modulator ti-ar strica casetofonul sau lipsa aerului conditionat.
                          Last edited by valeriu61; 19 June 2008, 08:38.
                          Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Daca nu ai bani de cd player mai incearca ceva eu am incercat si eram mai multumit la calitatea sunetului decat la modulator dar...Nu e practic : sunt casetele alea care le bagi in casetofon si au mufa pe care o bagi intr-un mp3 player ,sau un cd-player portabil.Zgomot de fond mult redus,singurul dezavantaj e ca la volum mic se va auzi un bazait

ps: florynelu
                            cauta o frecventa pe care sa nu ai nimic si pune acolo(cauta pe manual)
                            Last edited by kelemen; 19 June 2008, 08:43. Reason: ps

Comment

Problema fiind rezolvata, aici se inchide.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google