Problema Cheder

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Cheder

Salutare baieti ,

Am si eu o mica problema dar foarte deranjanta ....Chederul de la geamuri (in special pe fata) a inceput sa "iasa" in afara nu mai sta fix la capete...Cum as putea sa rezolv problema , am incercat cu silicon dar nici un efect , l-am scos l-am indreptat si am zis ca domne o sa intre si o sa stea perfect....Nici asta nu a mers...
    am cautat pe forum dar eu nu am gasit nimic...Daca stiti voi ceva ...Lasati un link...Sau o parere...
    1.6 mpi cu un strop de redbull
    Respect pentru ca imi pasa

Chiar nici o idee ?

Comment

Verifica daca e intrat bine in santul usii

Comment

El e bine intrat in santul usii...Problema e la capete...Nu mai stau lipite ca inainte....O sa fac cateva poze si o sa postez....

Comment

Baga niste poze.
          In mod normal daca zici ca le-ai ''indreptat'' ar trebui sa stea bine, o solutie ar fi un strat subtire de perlandez dat pe tabla + interior cheder, lasat (normal) sa se usuce un pic - cam 10 min., apoi fixat si tinut asa cateva minute, nu mai are moarte.

Comment

Capetele le lipesti cu silicon sanitar sau adeziv instantaneu, din magazinele de profil.

@Octavian___30: Esti sigur ca e "perlandez"?
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am incercat cu silicon sanitar...Ma gandeam la altceva mai bun mai rapid la lipire...Dar cred ca o mare problema pentru toate "lipiciurile" e caldura...Ca nu adera deloc...

Comment

Incearca adezivul instantaneu de la Bison.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Dar vezi ca nu se mai dezlipeste dupa. E foarte bun cel de la Bison. Daca folosesti transparent vezi sa dai numai pe partile ce se lipesc nu pe langa ca se usuca repede si nu-l mai scoti.
                  P.S. Andrei eu am facut o combinatie la sfatul tau(cel de pe PM) si am folosit silicon sanitar transparent de la Bison .
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Incearca sa al turtesti un pic inainte de al pune la loc,santul chederului se mai largeste de la dat jos repetat, daca al strangi putin nu mai ai treaba cu el(la mine cel putin a mers)

Comment

Na bine, cum i-o spune, ideea sa se inteleaga, prenadez, perlablabla )))

Comment

Niste poze cam neclare...Ca am uitat sa iau camera si le-am facut cu telefonul...
                        Attached Files

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google