If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Multumesc mult de tot. Maine (adica azi ca e 00:00) ma apuc sa le pun laolalta si sa scriu, multumesc mult de tot imi prind foarte bine .
Acum am o curiozitate proprie fara legatura cu proiectul, observ ca pistoanele sunt calite bine, nu mai pot fi folosite nu? Cati kilometri avea motorul ?
Setul murdar in partea a doua a pozelor erau scoate dintr-un motor care avea in jur de 70 000 km si mergea perfect. Nu am mai vazut alte interne imediat scoate din motor dar nu stiu daca este o problema ca sunt inegrite, mi se pare normal avand in vedere cate cicluri de ardere se fac acolo.
Proiectul a fost sa fac din 1.4 1.6 schimband internele motorului. Proiectul a mers aproximativ 1000 km cand am renuntat si am repus internele motorului cu segmenti si cuzineti noi mergand fara probleme.
Esti din Constanta, ca daca erai din Bucuresti iti imprumutam piesele.
Segementii in ce ordine sunt pusi? Nu stiu de ce aveam eu impresia ca ordinea e asta: primul de etansare (cel de foc) apoi vine cel de ungere si ultimul tot de etansare insa observ ca in partea de sus sunt cei doi de etansare si jos cel de ungere. Asta este ordinea corecta?
Mai am nevoie de o mica informatie pe ultima suta de metri (maine trebuie sa prezint proiectul profesorului pentru ultimile retusuri) daca e careva prin zona, care e aprinderea la logan? Am inteles ca ar fi 1-3-4-2 dar multi zic nu stiu ce despre waisted spark chestie care ma dat peste cap .
Intre timp am predat proiectul l-am prezentat am trecut chiar cu brio peste, multumesc frumos tuturor pentru ajutorul acordat in special lui o8MeLC pentru imagini.
referitor la pistoanele "maronii", am desfacut 2 motoare (unul 60k, unul 50k), la ambele pistoanele aveau culoarea aia. este de la uleiul "lipit" de piston, fiind, de altfel, un fenomen normal.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment