Detector Radar?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Detector Radar?

Care imi ziceti si mie niste modele si preturi de detectoare care sa vada si camerele fixe?

ms si scuze daca s-a mai discutat si rog moderatorii sa mute thread-ul unde trebuie
    http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Eu zic sa nu da-i banii aiurea mai bine iti iei altceva decat un detector radar eu am cobra 9930 si a luat-o pe mama cu tot cu detector
    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Ce altceva,in afara de un detector radar?
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Nu exista detectoare pentru camerele fixe.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Asa stiam si eu andrei, ms
          http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Eu parca am vazut asa ceva la un moment dat dar sunt scumpisoare.
            Pe langa Functia de Detector Ratar mai au si un MODUL GPS inclus pentru calcularea pozitiei globale si o memorie interna care contine pozitia camerelor fixe si poate fi actualizata de la calculator.
            Daca mai gasesc pe net o sa pun LINK-ul aici.
            Dar dupa cum am zis nu se meritau la pret.
            Mai degraba iei Detector RADAR si GPS separat ca te ajunge cam tot pe acolo dar macar GPS-ul iti si zice trasee.

Comment

Nu exista detectoare radar pentru camere fixe deoarece acolo este folosit un sistem de senzori in asfalt!Deci nu sunt unde!
              In al doila rand, exista navigatoare GPS care "stiu" anumite camere, amplasamentul!De asta depinde ce soft de navighare este folosit si mai ales cand a fost updatat ultima oara!
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

In afara de senzori, se mai folosesc si poze succesive, pentru calcularea vitezei.

Comment

Uite am gasit pe oKazii un model la licitatie:

Okazii.ro - cel mai mare portal de licitatii online gratuite din Romania, unde poti sa vinzi online sau sa faci cumparaturi online. Gasesti aici cele mai multe okazii si licitatii electronice pentru produse din toate domeniile.

si inca unu gasit doar cu SEARCH pe GooGLE

Last edited by GLDexTer; 24 June 2008, 19:37.

Comment

Eu am un gps evolio a1700 si are pozitia camerelor fixe + un detector cobra esd 7000 ( ceva ieftin in orice caz) si cand am fost plecat pana in ploiesti imi arata gps-ul locatia camerelor iar detectorul "urla" cand ma apropiam de ele , dar nu la toate ( posibil ca unele sa functioneze si altele nu ?! )... Si in bucuresti la fel imi face...Unele intersectii au camere de supraveghere...La unele "urla" la altele nici un gest...Banuiesc ca ceva ceva au si camerele alea daca in apropierea lor incepe sa te alerteze detectorul...
                    1.6 mpi cu un strop de redbull
                    Respect pentru ca imi pasa

Comment

E imposibil sa avertizeze detectorul la camere. Sigur nu erau prin jur benzinarii sau alte cladiri cu usi care se deschid automat?

Comment

Andrei nu stiu ce sa zic..Nu garantez ca nu erau ...Dar pe Dn1 ...Nu sunt chiar asa dese benzinariile ca sa avertizeze fals....Si era coincidenta cu gps-ul...Unde imi arata camera acolo avertiza si detectorul.... :-??

Comment

E imposibil asa ceva. Crede-ma, ca stiu ce zic. Camerele au doar senzori in asfalt sau fac poze succesive, nu emit nici un tip de unde, tocmai sa nu fie detectate.

Comment

Ok nu prea imi place sa ma contrazic...Dar aici nu am cunostinte solide ca sa mai pot zice ceva :P
                            deobicei daca am dreptate sunt foarte incapatant si trebuie sa conving lumea ca am dreptate

Comment

Eu am un cobra esd 7000 si camerele fixe nu le ia. Are unele scapari cu tot cu modu city. Pe la penny real carefour ceva de genu asta mai urla putin. Oricum ma scapat de o amenda. Pe la campina e soseaua aia brici si aveam cam 140 spre in sus si a inceput sa strige ca disperatu am lasat-o usor si la urmatoru colt hop radaru. Deci e bun si ieftin eu am dat 160 ron pe el. Am si gps si arata localul camerelor fixe.(mio a701 e gps-u+telefon)

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google