Detector Radar?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am vazut o promotie in Carrefour si anume un detector ESD 9190 Cobra cu 2 milioane.. Merita??

florin.Vlad: eu am un GPS Mio C720b.. Am vazut in manual un capitol referitor la radarele fixe.. Am o intrebare pentru tine: ai introdus tu pozitia camerelor fixe sau le are gps-ul tau?
    eu am mers pe dn1 si al meu gps nu m-a avertizat... Nu stiu daca trebuie sa introduc eu pozitia acestor camere (daca da, de unde iau coordonatele) sau daca gps-ul le are incorporate...

Comment

Si eu merg in paralel cu detector radar Cobra 9330 si GPS(Arival) ptr camerele fixe,le are memorate si cand ma apropii de ele incepe sa urle(GPS-ul) pana ajung la viteza limitata in acea zona(ex DN1 70 km/ora).Detector ptr camerele fixe NU EXISTA,deoarece acelea sunt niste camere video/foto digitale si nimic mai mult(bineinteles pertformante) iar depistarea vitezei o face acel inductor(senzor) montat in asfalt care in momentul depasirii vitezei setate pe acea zona trimite un impuls camerelor care fotografiaza masina.
      KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

@ blue ...Eu am intrat pe site la evolio si au acolo un fisier txt prin care sunt setate pozitiile tuturor camerelor fixe din romania si cand ajung la vreo 200-300 m imi arata distanta ramasa pana la camera .... In concluzie le-am pus eu de pe site-ul lor....Mio foloseste tot IGO ?(oricum la mio poti sa faci update de la ei de pe site eu asa stiam de la colegii mei de la serv..) . Bafta
        1.6 mpi cu un strop de redbull
        Respect pentru ca imi pasa

Comment

@bluee: Ai PM cu site-ul de unde iei coordonatele.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Multumesc Andrei

Comment

Originally posted by liculicu View Post
              Care imi ziceti si mie niste modele si preturi de detectoare care sa vada si camerele fixe?

ms si scuze daca s-a mai discutat si rog moderatorii sa mute thread-ul unde trebuie
              nu exista detectoare dar exista gps cu harti care te atentioneaza cand te apropii de locul respectiv. Pentru Austria si Germania am vazut dar pentru romania nu stiu daca sunt.

Comment

Sunt si pentru Romania, scrie si mai sus.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by GLDexTer View Post
                  Eu parca am vazut asa ceva la un moment dat dar sunt scumpisoare.
                  Pe langa Functia de Detector Ratar mai au si un MODUL GPS inclus pentru calcularea pozitiei globale si o memorie interna care contine pozitia camerelor fixe si poate fi actualizata de la calculator.
                  Daca mai gasesc pe net o sa pun LINK-ul aici.
                  Dar dupa cum am zis nu se meritau la pret.
                  Mai degraba iei Detector RADAR si GPS separat ca te ajunge cam tot pe acolo dar macar GPS-ul iti si zice trasee.
                  Exista si la metro in Timisoara
                  sigpic
                  VIATA ARE PRIORITATE

Comment

Si in sibiu, la metro la 715 RON, detector radar cu modul gps pt camere fixe. Dar e cam scumpisor
                    Last edited by cristivsb; 14 July 2008, 14:04.

Comment

Interesant detectorul asta

Comment

Am detector Early warning ( 180 ron parca ) . Cu radarele de pe masini de la noi sau laserele de la Greci sau Bulgari nu am treaba . La fel camerele din Austria . Mai piuie si la panourile de atentionare alea electronice .
                        Pt camerele de pe Dn 1 cumparati-va GPS cu radarele fixe memorate ( se gasesc doar pt Romania dar si pentru tot Ue ) sau le puteti salva voi in memorie .
                        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Atentie la utilizarea detectoarelor radar in tarile Uniunii Europene, in multe tari sunt interzise iar in unele este considerata chiar infractiune
                          sigpic
                          VIATA ARE PRIORITATE

Comment

Eu folosesc un detector radar beltronics rx 65,e foarte bun si m-a scos de multe ori,iar pentru camerele fixe solutia ar fi un gps

Comment

Eu am un cobra 9340. Cel putin in Pitesti la intersectia de la tribunal, unde sunt camere deasupra semafoarelor ma avertizeaza din timp.

Comment

Un român a rămas fără maşină, pe o autostradă din Italia, după ce poliţiştii i-au confiscat autoturismul pentru că avea instalat un aparat de detectare a radarului. Carabinierii i-au cerut bărbatului să achite pe loc o amendă de 700 de euro pentru că detectoarele de radare sunt interzise în Italia.Românul nu a avut suma cerută. Drept urmare carabinierii i-au confiscat maşina

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google