Am de gand sami cumpar acest subwofer alpine SWR-1243D si dispune de mai multe variante in cazul ohmi'lor dispune pe 2x4 ohmi , 2x2 ohmi , si nu stiu pe care sal iau deoarece vreu sal amplific cu acest amplificator mac MPX Mono . Poate ma ajutati sami gasesc un amp pt subwofer sau o combinatie intre ele 2 sa functioneze perfect .... Multumesc !!!
Ce Tip De Statie Imi Trebuie La Subwofer ??
Collapse
X
-
detalii despre suwofer :
* subwoofer 12"
* diametru woofer: 30 cm
* putere RMS: 600 W
* putere maxima: 1800 W
* impedanta: 2 x 4 Ohmi ''''si varianta pe 2x2 ohmi'''
* raspuns in frecventa: 24-200 Hz
* adancime instalare: 162 mm
detalii despre amplificator:
* amplificator auto monobloc
* stabil la 2ohmi
* putere nominala la 4ohmi - 275W RMS (900W MAX)
* putere nominala la 2ohmi - 400W RMS (1500W MAX)
* raspuns in frecventa - 5-300Hz
* THD <0,05% la 1kHz
* raport semnal/zgomot >100dB
* filtre LPF/HPF variabile 40Hz-300Hz (12dB pe octava)
* bass boost variabit - 0-12dB la 45Hz
* filtru subsonic variabil - 10-40Hz (12dB pe octava)
* protectie integrata (termica, scurt, supraincarcare)
* telecomanda bass inclusasigpic
-
ma intreb cum au masurat distorsiunile dinamice la 1KHz cand banda e limitata la 300Hz...asta da inginerie
lasand gluma despre marketingul agresiv la o parte (cu thd si puterea, care suna fain 1800W, dar de fapt ei sunt 600W frumosi), ampliful tau merge bine pe subwoofer. din mai multe motive, ca poate merge in 2 ohm si ca are puterea fix 75% din puterea difuzorului, deci nu exista risc de rezonanta mecanica sau sa-ti transforme difuzorul in resou.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Nu.
Daca vrei sa folosesti amplificatorul in 2 ohmi iti trebuie un difuzor cu 2x4 ohmi pentru a fi legat in 2 ohmi.
Difuzoarele de subwoofer
2x4 ohmi - poate fi legat in 8 sau in 2 ohmi
2x2 ohmi - poate fi legat in 4 sau in 1 ohm
2x1 ohm - poate fi legat in 2 sau in 0,5 ohm
Daca stiti engleza, aici se explica mura in gura: http://www.crutchfield.com/S-mMjrEBc...rs_wiring.html
Comment
-
Cu placere ai doar grija sa le legi ca in diagramele de pe acel site - ca sa nimeresti impedanta care trebuie
Comment
-
nu mam putut abtine si deocamdata miam pregatit incinda am avut un subwofer mai vechi si o statie donata de la un preten' e monobloc de vreo 300 w si subwoferul are vreo 200w dar sincer incinta am facut'o dupa ureche si a iesit chiar galagioasa , habar nam la ce hz e tunata dar sincer a meritat banii :>sigpic
Comment
Comment