Model Nou Stopuri Led Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Model Nou Stopuri Led Logan

Salut,
    Din plictiseala la munca m-am gandit sa mai caut "noutati" aftermarket pentru Golan.
    Pe site-ul Alibaba am gasit niste stopuri foarte frumoase, parerea mea.

Stiu ca s-a mai discutat de o eventuala comanda (sa se uneasca cei de pe forum) de acolo pentru ca se poate observa ca este un numar minim obligatoriu daca se doreste sa se comande. Ceea ce vrea sa stiu este daca s-ar incumeta cineva sa-si monteze asa ceva pe masina si normal daca e posibil sa avem probleme cu politia. Astept parerile voastre si bune si rele ca sa zic asa.
    Multumesc!
    "Only God can judge me"

Destul de misto arata, acuma realizarea practica cum le-o fi reusit la chinezi, probleme cu politia nu cred ca ar putea aparea, mai ales ca le vede dupa ce ai trecut ...
    La ITP sigur ca o sa primim reprosuri, dar care masina nu primeste reprosuri ? Si chiar daca spune ceva ITP-istul, asta e cel mai usor de rezolvat...
    Eu m-as baga la asa ceva dar vad din poza aia ca este modelul pentru Logan ph1, la ph2 cazul meu nu merg... Or sti chinezii ca sint mai multe feluri de stopuri ?

Comment

De ce sa nu pui mana pe un pistol de lipit si 2 pagini de internet sa-ti faci singur ceva custom?

Sentimentul ca le-ai facut tu este de 100 de ori mai fain.
      2-3 pagini web trebuie sa rascolesti sa inveti cum trebuie sa legi rezistentele si sa calculezi numarul de leduri, dar sunt si aplicatii care calculeaza pentru tine tot.
      Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

mare dreptate ai cataline. mie cand mi-a cerut 20 lei de buton pentru schimbarea cu bec led la luminile consola m-am apucat sa invat cum se schimba si am reusit. si cand te gandesti ca am dat 5 lei pe 4 becuri led cu rezistente.....

Comment

atat catalin cat si gaboney au dreptate. nu zic ca nu se poate invata procesul realizarii unor stopuri asemanatoare, eu am incercat ceva in trecut pe niste stopuri vechi si nu reusesc sa-mi dau seama cum se aseaza ledurile in interior. spun asta pentru ca eu as dori sa le fac ca ale lui matheo. l-am zarit acum ceva timp pe la policlina cu plata la morarilor (sector 2) si normal ca mi-a luat-o in fata si cand a pus frana si a dat semnal inebunesti daca esti in sparele lui. as fi recunoscator daca matheo ar impartii cu noi aici o schema si niste date tehnice, asa ca de la coleg la coleg.
          "Only God can judge me"

Comment

Si eu am vrut sa-mi fac asa ceva, dar problema este ca toata treaba nu e deloc usoara.
            Se da jos foarte greu fata de pe stop, ca restul sunt usoare...
            Eu zic ca se merita sa-ti cumperi, dar daca e ,de pe la noi.

Comment

vlad daca poti sa atasezi niste poze sau o schema ti-as fi recunoscator
              ca sa cumperi de la noi pretul depaseste cu mult ceea ce cumperi, parerea mea.
              "Only God can judge me"

Comment

Eu schema dupa mine nu o stiu, dar cu siguranta daca as fi vrut sa mi le modific de aici m-as fi documentat.
                kit tuning dacia logan,evacuare dacia logan,spoilere dacia logan ,jante dacia logan, chiptuning dacia logan

Matheo66 ne da foarte multe detalii si poze.

Comment

ms mult vlad
                  "Only God can judge me"

Comment

faza e ca un meserias le-a facut pentru matheo si a dat vreo 200 de euro din cate imi amintesc sa fi zis, doar pe leduri si restul materialelor.Oricum pe-aici ajungi daca vrei sa faci o treaba buna, pentru ca pui si tu niste leduri mai acatarii nu de alea de bricheta ca nu te mai vede nimeni.
                    Leduri gasiti aici de calitate:

N-o considerati reclama.
                    Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

Am gasit ceva interesant pe un site. Nu vreau sa fac reclama site-ului, daca se va considera reclama rog un moderator sa stearga site-ul.
                      Multumesc

Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

de la astea a inceput si discutia

Comment

Auuuu, imi cer scuze. Cascat ... nici n-am citit mai sus. Rog un moderator sa stearga tamepniile mele
                          Scuze inca o data!

Pentru PH2
                          Last edited by Christnacht; 19 February 2014, 16:42. Reason: Automerged Doublepost
                          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Mai este un model cu sticla rosie......

Comment

Ce pret au acestea? Modelul lui Bobi? As fi si eu interesat daca au pret bun si poate dam o comanda.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google