Model Nou Stopuri Led Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La un set din ala rosu ma bag si eu
    Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
    Cine este interesat ma poate contacta pe privat
    sigpic

Comment

vedeti ca trebuie sa comandati 20 bucati,si se plateste tva+taxe vamale=29 % din valoare

Comment

Cat costa un set de stopuri? Daca vreti sa faceti comanda ma bag si eu la cele fumurii.
        Attached Files

Comment

va spun maine cat costa. le trimit email acum dar maine o sa-mi raspunda.oricum trebuie sa comandam 10 perechi,se platesc inainte,am cont la ei,va tin la curent....

Comment

oameni buni, de ce naiba nu va documentati inainte?
            Alibaba e una din cele mai mari tepe!
            Daca vreti ceva ok, folositi ebay sau amazon ;)

Comment

Intr-adevar, sunt multe review-uri proaste despre alibaba. http://www.sitejabber.com/reviews/www.alibaba.com
              Nu se pot gasi si pe alt site aceste stopuri?

Comment

Cum am spus si mai devreme, cautati pe eBay si Amazon.
                Daca nu vreti sa va complicati cu conturi si alte cele, Cristi_XP si cu mine, intermediem.

Comment

Daca comand eu ,10 seturi,gasesc 8 colegi care sa plateasca 8 seturi?astept pretul de la producatorul din china si in functie de cat o sa fie transport+taxe+manipulare,am sa va comunic pretul /set.Mentionez ca am mai facut import din china.
                  http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

In functie de pret si conditii ma intereseaza si pe mine un set.
                    sigpicFast&Furious
                    Team CSR
                    Logan Club CLUJ

Comment

de prin china au mai facut si altii import... de pe alibaba ai facut? ca aia sunt niste ciudati ca sa nu zic hoti...oops am zis-o.

Comment

am si eu peste 50 de comenzi din china,dar pe alibaba nu am comandat.m-a pus razvy pe ganduri acum. e ciudat cum la alibaba sunt preturi cu 30 % mai ieftine decat pe celelalte

Comment

Am mai facut si de pe alibaba,adevarat ca sunt destui tepari pe acolo,dar imi asum acest risc

Comment

pe alibaba sunt preturi si cu 50% mai mici decat in alte parti.!
                            cautati pe net, e plin de articole negative despre alibaba, inclusiv in presa straina. Nu am vazut nimic pozitiv despre ei.
                            danielriz, si eu am peste 5000 de euro tranzactionati cu chinezii, dar prin ebay, unde sunt anumite reguli impuse de ei si de paypal ;)

Comment

Daca nu depaseste 300 $ transportul ,am sa comand,sper sa primesc raspuns maine

Oricum dureaza aproape o luna pana vine vaporul
                              Last edited by danielriz; 21 February 2014, 00:13. Reason: Automerged Doublepost

Comment

300 transportul?
                                La banii aia ar trebui sa vina prin curier rapid)
                                In cazul in care nu o sa iei teapa, vreau si eu un set

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google