Accident Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Deci in mod normal dupa cum spui andrei o sa imi dea dauna totala

Comment

Si eu cred la fel , e de dauna totala, daca nu it dau dauna totala, fa in asa fel si scoate-o dauna toatala..
      Fuarte Nervos !!!

Comment

Nasol tare ....Dar bine ca nu ai patit nimic!! Fiarele se mai pot indrepta sau inlocui dar oamenii.....
        sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Mergi la un constatator de daune sa-ti aprecieze exact daca e dauna totala sau nu. Eu as zice ca da, dar din poze nu pot sa-mi dau seama.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Din ce stiu eu conteaza foarte mult daca e afectata structura de rezistenta a masinii, cum ar fi, praguri, stalpi, kestii in general care daca trebuiesc inlocuite nu mai pot fi puse la loc intr-un atelier asa cum ies din fabrica, unde au fost asamblate robotizat, si pot periclita siguranta circulatiei.

Comment

Structura de rezistenta nu e formata din praguri sau stalpi, ca astea se inlocuiesc usor. Problema e la lonjeroane si la punti. Daca sunt afectate, se da dauna totala.

Comment

O sa va spun luni dupa ce o sa vina constatatorul de la asigurari. Eu incerc sa obtin dauna totala. Multumesc pentru raspunsuri

Comment

Salut , in caz ca se da dauna totala ce se intampla ? M-ar interesa si pe mine o chestie de-asta .

Comment

In caz ca e dauna totala se da suma asigurata.

Comment

Hai sa ziceam ca se repara..Dar nu cred ca mai iese cum era inainte.
                      O faci si o vinzi, dar nu o scoti pe ea cat iti da CASCO.
                      Trebuie scoasa dauna totala !

Comment

Normal ca nu o sa o pot da cu 6917E cat imi da casco. Sa vedem ce pot rezolva

Comment

Originally posted by andrei View Post
                          Structura de rezistenta nu e formata din praguri sau stalpi, ca astea se inlocuiesc usor. Problema e la lonjeroane si la punti. Daca sunt afectate, se da dauna totala.
                          Te inseli ... Daca stalpii sunt afectati ( indoiti / rupti ) se da dauna totala. Aia nu se inlocuiesc ... Unde ai mai auzit tu asta?

Comment

La Logan se cumpara stalpii separat si se sudeaza, exista reper pentru asta. Nimic mai simplu, la fel cum se sudeaza si pragurile si plafonul. Deci se schimba...

Comment

Andrei, sti cum e in Romania. Nu o sa ii sudeze stalpii sau pragurile din cauza lenei.
                              sigpic
                              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Eu cred ca glumiti ... NICIUNDE nu am auzit sa se sudeze alti stalpi dupa un accident....

@am aratat pozele si lui tata ( a fost in domeniu ) : masina nu e dauna totala dar depinde si de inspector ... s'ar putea sa o scoata totala daca e mai "inganduitor"
                                Last edited by Razzvan; 27 June 2008, 20:14.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google