Am avut si eu un eveniment neplacut mai exactu un accident. Ce parere aveti despre reparatia masinii. Totul a avut loc din cauza ca am incercat sa reglez scaunul moment in care am pierdut controlul. Nu stiu insa de ce a sarit telescopul dreapta spate deoarece roata din dreapta spate nu a dost lovita deloc. Masina e asigurata casco.
Accident Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cum naiba ai reusit s-o mototolesti asa?Ai rasturnat-o sau ti-a cazut stalpul pe portbagaj?
o sa coste destul de mult reparatia. Mai bine faci cumva si o scoti dauna totala.
eu am avut asa: aripa dreapta, faruri, spoiler, radiatoare, capota si traversa fata+armatura fata= vreo 80 si ceva de milioane. la tien o sa fie pe putin dublu, adiac amai pui putini bani sit-ti iei noua.Last edited by NerviiMei; 27 June 2008, 01:59.
Comment
-
Originally posted by kAndrrei View PostCum naiba ai reusit s-o mototolesti asa?Ai rasturnat-o sau ti-a cazut stalpul pe portbagaj?
o sa coste destul de mult reparatia. Mai bine faci cumva si o scoti dauna totala.
eu am avut asa: aripa dreapta, faruri, spoiler, radiatoare, capota si traversa fata+armatura fata= vreo 80 si ceva de milioane. La tien o sa fie pe putin dublu, adiac amai pui putini bani sit-ti iei noua.
@GLDexTer o sa incerc sa scot dauna totala suma asigurata e 6917E
Pe luni o sa vad daca pot scoate totala.Last edited by alex86; 27 June 2008, 09:22.
Comment
-
Mai mult ca sigur e dauna totala. Au fost afectate lonjeroanele mai mult sigur, si puntea spate.
Comment
Comment