Accident Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Accident Logan

Am avut si eu un eveniment neplacut mai exactu un accident. Ce parere aveti despre reparatia masinii. Totul a avut loc din cauza ca am incercat sa reglez scaunul moment in care am pierdut controlul. Nu stiu insa de ce a sarit telescopul dreapta spate deoarece roata din dreapta spate nu a dost lovita deloc. Masina e asigurata casco.
    Attached Files

Norocul tau ca e asigurata!Nasol!
    Telescopul pe spate ti-a sarit pentru ca masina n-are suspensii independente!Amblele roti sunt legate prin acea punte!
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Dar cum sa lovit si fata si spatele?

Comment

Cum naiba ai reusit s-o mototolesti asa?Ai rasturnat-o sau ti-a cazut stalpul pe portbagaj?
        o sa coste destul de mult reparatia. Mai bine faci cumva si o scoti dauna totala.
        eu am avut asa: aripa dreapta, faruri, spoiler, radiatoare, capota si traversa fata+armatura fata= vreo 80 si ceva de milioane. la tien o sa fie pe putin dublu, adiac amai pui putini bani sit-ti iei noua.
        Last edited by NerviiMei; 27 June 2008, 01:59.
        Fuarte Nervos !!!

Comment

Mamaaaa .... Bine ca ai scapat teafer .

Comment

S-a cam sifonat masina
            Bine ca ai casco si ca ai scapat ;)
            fara linkuri externe in semnatura

Comment

Puntea s-a strambat, deaceea a sarit telescopul.

Comment

Nashpa.
                La cat se vede din poze e cam dauna totala.
                Vezi daca s-a botit stalpii de rezistenta sau ceva care nu merge doar inlocuit si atunci o sa iti dai seama mai sigur.
                Bine ca ai CASCO si sper sa te rezolve repede.

Comment

Nasol...Oricum bine ca ai casco si mai presus de tot bine ca ai scapat teafar

@GLDexTer: nu ii dauna totala se mai poate repara
                  ...de doi lei :p

Comment

Din cate vad e cam dauna 40% fa cumva si scoate totala ca e sifonata rau pe spate a cazut ceva copac din cate vad eu urma de scoarta. ASTEPTAM sa ne zici cum ai reusit.

Comment

Originally posted by kAndrrei View Post
                      Cum naiba ai reusit s-o mototolesti asa?Ai rasturnat-o sau ti-a cazut stalpul pe portbagaj?
                      o sa coste destul de mult reparatia. Mai bine faci cumva si o scoti dauna totala.
                      eu am avut asa: aripa dreapta, faruri, spoiler, radiatoare, capota si traversa fata+armatura fata= vreo 80 si ceva de milioane. La tien o sa fie pe putin dublu, adiac amai pui putini bani sit-ti iei noua.
                      da s-a si rasturnat din cate imi amintesc. Stiu ca mi-am reglat scaunul si in timpul ala am tras si de volan masina a inceput sa derapeze s-a dus prima data in dreapta a iesit cu rotile din dreapta pe margina drumului care era plina de nisip am reusit sa o trag pe drum apoi a plecat spatele spre stanga am mai tras-o odata a plecat spre dreapta apoi iar a derapat spre stanga moment in care masina s-a pus dea latul si nu am mai avut ce sa ii fac am mers asa vreo 10 metrii a intrat roata stanga fata in sant s-a rasturnat moment in care am lovit cu aripa spate un brad de pe marginea drumului apoi din cate imi amintesc s-a invartit in aer a cazut pe partea stanga si apoi pe roti. Doamne ajuta ca am scapat doar cu o zgarietura la mana si una la picior nimic grav.
                      @GLDexTer o sa incerc sa scot dauna totala suma asigurata e 6917E
                      Pe luni o sa vad daca pot scoate totala.
                      Last edited by alex86; 27 June 2008, 09:22.

Comment

Nasol accidentu'. O sa coste cam mult reparatia, dar bine ca ai scapat teafar.
                        sigpic
                        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Cam cat % ziceti ca e avariata. Pe langa tabla din poze 3 jante lovite suspensie brate pe fata, suspensie dreapta spate spoiler fata parbriz luneta oglinzile

Comment

Cam 30-40%.
                            sigpic
                            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Mai mult ca sigur e dauna totala. Au fost afectate lonjeroanele mai mult sigur, si puntea spate.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google