Deci in mod normal dupa cum spui andrei o sa imi dea dauna totala
Accident Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Si eu cred la fel , e de dauna totala, daca nu it dau dauna totala, fa in asa fel si scoate-o dauna toatala..
Comment
-
Nasol tare ....Dar bine ca nu ai patit nimic!! Fiarele se mai pot indrepta sau inlocui dar oamenii.....
Comment
-
Mergi la un constatator de daune sa-ti aprecieze exact daca e dauna totala sau nu. Eu as zice ca da, dar din poze nu pot sa-mi dau seama.
Comment
-
Din ce stiu eu conteaza foarte mult daca e afectata structura de rezistenta a masinii, cum ar fi, praguri, stalpi, kestii in general care daca trebuiesc inlocuite nu mai pot fi puse la loc intr-un atelier asa cum ies din fabrica, unde au fost asamblate robotizat, si pot periclita siguranta circulatiei.
Comment
-
Structura de rezistenta nu e formata din praguri sau stalpi, ca astea se inlocuiesc usor. Problema e la lonjeroane si la punti. Daca sunt afectate, se da dauna totala.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostStructura de rezistenta nu e formata din praguri sau stalpi, ca astea se inlocuiesc usor. Problema e la lonjeroane si la punti. Daca sunt afectate, se da dauna totala.
Comment
-
La Logan se cumpara stalpii separat si se sudeaza, exista reper pentru asta. Nimic mai simplu, la fel cum se sudeaza si pragurile si plafonul. Deci se schimba...
Comment
-
Eu cred ca glumiti ... NICIUNDE nu am auzit sa se sudeze alti stalpi dupa un accident....
@am aratat pozele si lui tata ( a fost in domeniu ) : masina nu e dauna totala dar depinde si de inspector ... s'ar putea sa o scoata totala daca e mai "inganduitor"Last edited by Razzvan; 27 June 2008, 20:14.
Comment
Comment