Accident Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ca sa te lamuresti...
    Mai sunt multe pagini in manual referitor la asta, dar ti-am dat-o pe cea mai concludenta.
    Attached Files
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Din cate vad eu la masina aceea, e cam greu sa fie paguba totala... Doar daca are omu ceva cunostinte acolo, sau eu stiu prin ce mijloace... Astia de la asigurari nu sunt prosti, analizeaza si o janta crapata, credeti ca dau dauna totala uite-asa?
      cand ma gandesc la dauna totala, e o masina din care nu mai poti face nimic, doar sa o vinzi pe componente, iar masina din imagine cred ca mai poate fi facuta, chiar daca nu exact cum a iesit din fabrica... Nici macar o aripa indoita nu se mai poate face ca in fabrica, pai in cazul unui eveniment mai botzitor, e mult mai greu...
      omu` sa zica mersi ca a scapat nevatamat, ca totusi are casco si nu tre sa scoata bani din buzunar pt plata si alta data sa regleze scaunul stand pe loc!
      apropo, eu in locul tau nu ziceam chestia asta.... Am scapat de sub control masina, era nisip pe jos, am franat brusc, etc si am botit-o... Dar daca zici la casco ca erai tu neatent si ai botit-o (nu uita ca toate reglajele de genu asta, scaun, oglinda, se fac pe loc, am impresia ca si legea zice daca nu ma insel), ca iti reglai scaunul din mers, e posibil sa te cam ia la intrebari...
      eu nu iti doresc decat mult succes!
      1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

In procesul verbal scrie ca nu am adapata viteza la conditiile de drum. Imi recunosc vina e in totalitate a mea insa pur si simplu nu stiu ce a fost in mintea mea atunci. Cred ca asa a fost sa se intample. Doamne ajuta ca sunt eu in regula.

Comment

Asta e cel mai important! ;)
          chiar aseara vazusem la tv, in iasi, un accident cu un logan care s-a izbit de un stalp, cu 3 copii morti, de pana in 22 de ani!
          fiarele se indreapta, banii se mai fac, dar o viata, o infirmitate, nu...
          1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Andrei ma refeream la stalpii parbrizului si ai lunetei . Si aceia se inlocuiesc la Dacia ? ...

Comment

Daca valoarea reparatiilor depaseste valoarea asigurata, iti vor da dauna totala!
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Stalpul lunetei e stramb si cred ca si la parbriz in stanga e stramb

Comment

Originally posted by Razzvan View Post
                  Andrei ma refeream la stalpii parbrizului si ai lunetei . Si aceia se inlocuiesc la Dacia ? ...
                  Da, si aia se inlocuiesc.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cine imi zice si mie niste preturi pentru cateva piese fiinca cei de la asigurari au zis ca imi dau banii in cazul in care valoarea reparatiei se apropie de suma asigurata.
                    avariile sunt urmatoarele:
                    -spoiler fata,
                    -aripa stanga fata,
                    -usa stanga fata,
                    -usa stanga spate,
                    -aripa stanga spate,
                    -spoiler spate,
                    -capota spate,
                    -luneta,
                    -aripa dreapta spate,
                    -stalp dreapta spate,
                    -usa dreapta spate,
                    -parbriz,
                    -3 jante (model care e pus pe ambition 2006),
                    -oglinda stanga+dreapta,
                    cam astea sunt in mare pe sub ea nu stiu ce este + ce mai e pe la rotile din fata, posibil si puntea.
                    Daca cineva stie preturile il rog sa le posteze aici.
                    Multumesc mult

Comment

Constatatorul nu s-a pronuntat pana intocmeste un deviz aproximativ. Astept sper sa imi dea banii

Comment

Tre sa o duci in service sa o desfaca....Sigur ai si lonjeronul spate dus....Si ala nu prea se schimba.
                        daunele sunt mult mai mari , dar se poat vedea doar dupa ce desfac masina.
                        spoilerul fata e vreo 8 mil fara manopera de inlocuire vopsire., dac ami are si ornamentele duse ajunge lejer al 10-12 mil.
                        parbrizul vreo 8 mil+montaj
                        luneta vreo 4+montaj
                        oricum al toate rperele date tre s aiai in calcul manopera si timpul de manopera. si alea se aduna la devizul estimativ.

parerea mea este ca la ce ai tu la masina , numai piesele sunt in jur de 150-180 de milioane.
                        Last edited by NerviiMei; 1 July 2008, 17:34.
                        Fuarte Nervos !!!

Comment

Si eu zic ca sunt peste 150mil sper sa imi dea dauna totala sa ma inscriu si eu la un logan ph2. Stiu ca pe langa ce se vede or sa mai fie multe altele dar aste nu se pad decat dupa ce se desface masina + ca trebuie vopsita toata.

Comment

si pe la rotile din fata cred ca trebuie schimbata suspensia bratele si ce o mai fi stricat

Comment

Nu stie nimeni ceva preturi pentru ce am scris mai sus?

Comment

Daca cineva poate sa ma ajute cu preturile astept

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google