Accident Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am facut eu cateva calcule si mi-a dat in jur de 20.000-22.000 lei, cu manopera si vopsit.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Deci in mod normal ar trebui sa dea dauna totala suma asigurata fiind 6917E. @andrei si pe langa ce se vede sunt convins ca mai sunt si multe altele insa nu se vad pana nu se desface masina.

Comment

De unde stii suma asigurata ?

Comment

E trecuta pe polita de asigurare.

Comment

Sper sa o scoti dauna totala.
            Cam asa arata din poze
            sigpic
            !

Comment

Nu cred ca o sa pot scoate dauna totala fiindca a zis constatatorul ca dupa calculele lui valorea reparatiei e aprozimativ 170mil. Astept sa vad ce valoare dau cei de la service.

Comment

Ma bucur ca ai scapat cu bine si la fel de mult ca ai CASCO. Trebuie sa o scoti dauna totala chiar de ar trebui sa dai o spaga pt ca altfel vei avea o troaca
                Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Eu asta vreau astept raspunsul deseara

Comment

haz de necaz: welcome to the club, my friend bine c-ai scapat tu din rasturnare (apropo, masina ta arata impecabil, comparativ cu a mea dupa ce-am rasturnat-o); masina foarte probabil va fi dauna totala. Si asa, iaca inca unul care-si ia masina noua dupa ce-a "varzuit" o masina buna...
                    inca o data, bine c-ai scapat tu. Tabla da-o dracu'...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Stiu ca a ta arata mult mai rau am vazut-o pe youtube.

Comment

Seba, la tine am vazut ca "fosta" avea lovituri serioase in podea!A fost un lucru pozitiv in dinamica preluarii fortelor!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Mda, am ajuns vedeta...Multumiri pe aceasta cale lui streulea, care din lipsa de ocupatie, filmeaza si mustele cand se ***...si le ridica pe "tzava" (youtube)...
                          darkside, a preluat dinamic un semn de circulatie infipt in pamant si-un bolovan de aia era despicata podeaua. am trecut peste semnul de circulatie ca peste halebarda. noroc ca nu m-a prins la picioare...
                          Last edited by Seba; 4 July 2008, 15:38.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Alex bine ca ai scapat tu...Loganul in accident se sifoneaza rau, dar bine ca ofera o protectie cat de cat buna pasagerilor...Centura o aveai?
                            niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Da aveam centura

Comment

O mica rugaminte, in caz ca o scoti dauna totala cu cat imi vinzi fetele de usi? Da-mi un pm
                                Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google