Suport GMV Rupt. Se Poate Lipi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Suport GMV Rupt. Se Poate Lipi?

Salutare!De curand am luat un patruped nenorocit "caine" pe la vre-o 90km/h si ca si rezultat mi-a indoit toate cele trei radiatoare care se afla in fata (cel de apa , condensatorul de la Ac , si intercoolerul) ,iar pe langa astea a afectat putin si suportul din plastic care sustine electroventilatorul ,Mai precis s-au rupt 3 spite din 12 cate sunt, iar intrebarea mea este daca se pot lipi cu ceva care sa tina. (poxipol etc.)Am scris aici pentru ca poate imi dati alta idee in afara de poxipol .Nu as cumpara alta noua deoarece e destul de scumpa.CE parere aveti despre adezivii BISON?

Daca le lipesti oricat de putin adeziv ai pune tot va creste greutatea in partea respectiva.
    Gandeste ca trebuie sa se invarta pt a raci apa.
    Daca le lipesti in timp iti va distruge rulmentul din mijloc si tot trebuie inlocuit.
    Incearca sa vezi ce pret au la dezmembrari sau le poti lipi dar daca mergi preponderent in oras te va tine vreo luna sau doua
    Ca si adeziv cel mai bun m-i se pare poxipol 2 substante care efectiv sudeaza cele 2 parti

Comment

era un coleg pe forum care vindea un gmv de diesel la un pret rezonabil
      Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

ce este rupt?
        daca este rupta vreo pala de la ventilator chiar daca o lipesti o sa se dezechilibreze si o sa sara iarasi
        daca este rupt suportul incearca sa-l lipesti cu fibra(rasina +fibra)

Comment

nu e rupta pala de la ventilator , ci suportul pe care e prins ventilatorul , si e facut din plastic masiv pe exterior iar in centru unde se afla ventilatorul propriu-zis (motor +elice) , e facut din spite (ca si o roata de bicicleta ) pe care e prins cu trei suruburi ansamblul motor+elice.Deci nu e rupta elicea (palele) ci suportul care tine tot ansamblul,respectiv trei dintre spitele care se unesc in centru , si care tin ansamblul mai sus amintit.

Comment

Am rezolvat ! Am cumparat unul nou.Nu are rost sa-l carpesti!Se poate inchide

Comment

de curiozitate poti sa ne zici cat a costat?
              Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google