Izolare Fonica Profesionala. A Incercat Cineva?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Izolare Fonica Profesionala. A Incercat Cineva?

Mi-a vandut un tip un pot despre izolatii fonice profesionale pentru casa. Mi-am zis ca poate merge si pentru masina, fara prenadez, aluban si alte cele mai mult sau mai putin eficente.

Iat-o aici in splendoarea ei, membrana autoadeziva care izoleaza mai bine cu 10db decat plumbul la aceeasi grosime. 75db izolare fonica pe spectrul de frecvente 250 - 16000 hz. Are cam 5kg/mp (serioasa treaba zic eu!). Pai la valoarea asta poti sa ai un motor de Boing sub capoca ca nu se aude (glumesc).

http://www.details.ro/shop/product.php?id_product=69

Daca sunt baieti seriosi astia de la Details, la vara demontez toata masina si folosesc pentru izolare fonica habitaclu. Nu cred ca am nevoie de mai mult de 7 mp, cu tot cu fete usi, tavan, podea. In plus nu trebuie decat sa curat suprafetele si lipesc imediat, teoretic poate termin intr-o zi cred cu totul.

Daca exista cineva care a folosit deja "minunea" asta astept impresii.

ca sa faci o treaba buna, cred ca ar trebui dat jos bordul si izolat si acolo.
    probabil merita, dar oamenii care-i stiu eu si si-au izolat in plus loganurile (cu tot felul de materiale, din care unele f. scumpe), nu prea au fost f. multumiti (raportand la munca depusa), pt ca loganul are si geamuri subtiri si n-ai ce le face. masinile in care e cu adevarat liniste au si geamuri duble, etc.
    internal combustionizer

Comment

Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google