Ce Se Potriveste De Pe Ph2 Pe Ph1?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu le-am vazut in realitate...La tv mi s-au parut misto...
    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Originally posted by iancucezar View Post
      Dar manerele exterioare sunt urate rau de tot. De ce vrei sa le schimbi?
      oribile si dintr-un plastic de-ti da senzatia ca in momentul cand tragi mai tare se rupe.
      Fuarte Nervos !!!

Comment

Originally posted by lucialina View Post
        Dar manerele exterioare? Andrei?
        Da, alea se potrivesc.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Tetierele se pare ca sunt la fel ca actualele...Am vazut azi un trailer cu loganuri faza 2...De fapt mai mult tiruri...Si parca nu am vazut nici o tetiera virgula...
          sigpic

Comment

Am fost azi in showroom la nalba galati am vazut m`am urcat m`am foit m`am sucit cu nou` logan ...Tetierele la fel...Fetele de usi nu m`au impresionat in mod deosebit, farurile putin schimbate stopurile la fel cat despre butonu` de deschis portbagaju`...Apesi pe el se deschide da` ca sa ridici capota portbagajului nu prea ai de unde...Nu`i ca la ph1..In fine..Nu mi`a placut dunga aia cromata..Strica tot ...Cam atat
            concluzie: nu as da logan ph1 pe logan ph2
            e doar parerea mea

Comment

Acum am venit de la dealer unde am gasit un Laureat Ph2. De la distanta mi s-a parut foarte reusit, mult mai cochet decat precedentul model.
              M-am urcat in el si am inchis usa, am vrut sa vad cat de practice sutn noile fete de usi.
              ca sa deschizi usa trebuie sa iti strecori mana printre volan si manerul cromat, un pic incomod dupa parerea mea. Intentia lor e buna insa pozitionarea elementelor lasa de dorit. Bordule la fel ca Sandero si in afara de portiune de plastic mai deosebit, e acelasi platic de pana acum. Tetierel la fel ca Ph1, consola de la schimbator de Sandero, structura scaunelor e la fel.
              Am mai iesit si am mers la portbagaj, intr-adevar, s-a renuntat la bucata de palstic de sub buton cu care ridicai capacul dupa apasare. De ce au facut una ca asta? Ce a fost in mintea lor?
              Una peste alta am o mica doza de dezamagire, a fost altfel decat ma asteptam eu.
              Dupa mine totul se potriveste de la Ph2 la Ph1. Cine are pofta de customizat, spor la cheltuit si sa iasa cum va doriti.
              Bafta
              Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

Ar sta bine fetele noi de portiera si tetierele virgula

Comment

Vad ca se trage tare cu acel tetiere virgula...Deci...Noul Logan nu are tetiera virgula cum de altfel nici Sandero...In consecinta...Iancucezar de unde ai scos-o cu tetiere virgula pe Loganul ph2?
                  sigpic

Comment

Eu zic ca au tetiere virgula, dar contracost...Sunt optionale.

sursa:www.dacia.ro
                    Attached Files
                    Last edited by NerviiMei; 10 July 2008, 18:26.
                    Fuarte Nervos !!!

Comment

Nu sunt optionale, ci pe versiunile Laureate si Prestige doar tetiera centrala e in forma de virgula.

Comment

Dar oglinzile? Sunt ca cele de prestige? Ca as vrea sa mi le schimb...

Comment

Daca cineva se pricepe, ar putea face niste comparatii "cu poza" Ph1-Ph2 la principalele schimbari face-lift(ex. In stg. Stopuri ph1 - in drp. Stopuri ph2) .Doar daca e usor de facut......

Comment

@lucialina: Oglinzile la Ph2 sunt la fel ca la Prestige/MCV/Van/Sandero.
                            Last edited by andrei; 13 July 2008, 22:19.

Comment

Deci...Se potrivesc? Sorry....

Comment

Da, se potrivesc.

Comment

Working...
                                X