Nu le-am vazut in realitate...La tv mi s-au parut misto...
Ce Se Potriveste De Pe Ph2 Pe Ph1?
Collapse
X
-
-
Originally posted by iancucezar View PostDar manerele exterioare sunt urate rau de tot. De ce vrei sa le schimbi?
Comment
-
Originally posted by lucialina View PostDar manerele exterioare? Andrei?
Comment
-
Am fost azi in showroom la nalba galati am vazut m`am urcat m`am foit m`am sucit cu nou` logan ...Tetierele la fel...Fetele de usi nu m`au impresionat in mod deosebit, farurile putin schimbate stopurile la fel cat despre butonu` de deschis portbagaju`...Apesi pe el se deschide da` ca sa ridici capota portbagajului nu prea ai de unde...Nu`i ca la ph1..In fine..Nu mi`a placut dunga aia cromata..Strica tot ...Cam atat
concluzie: nu as da logan ph1 pe logan ph2
e doar parerea mea
Comment
-
Acum am venit de la dealer unde am gasit un Laureat Ph2. De la distanta mi s-a parut foarte reusit, mult mai cochet decat precedentul model.
M-am urcat in el si am inchis usa, am vrut sa vad cat de practice sutn noile fete de usi.
ca sa deschizi usa trebuie sa iti strecori mana printre volan si manerul cromat, un pic incomod dupa parerea mea. Intentia lor e buna insa pozitionarea elementelor lasa de dorit. Bordule la fel ca Sandero si in afara de portiune de plastic mai deosebit, e acelasi platic de pana acum. Tetierel la fel ca Ph1, consola de la schimbator de Sandero, structura scaunelor e la fel.
Am mai iesit si am mers la portbagaj, intr-adevar, s-a renuntat la bucata de palstic de sub buton cu care ridicai capacul dupa apasare. De ce au facut una ca asta? Ce a fost in mintea lor?
Una peste alta am o mica doza de dezamagire, a fost altfel decat ma asteptam eu.
Dupa mine totul se potriveste de la Ph2 la Ph1. Cine are pofta de customizat, spor la cheltuit si sa iasa cum va doriti.
BaftaSemnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
Last edited by NerviiMei; 10 July 2008, 18:26.
Comment
-
Nu sunt optionale, ci pe versiunile Laureate si Prestige doar tetiera centrala e in forma de virgula.
Comment
-
Dar oglinzile? Sunt ca cele de prestige? Ca as vrea sa mi le schimb...
Comment
-
@lucialina: Oglinzile la Ph2 sunt la fel ca la Prestige/MCV/Van/Sandero.Last edited by andrei; 13 July 2008, 22:19.
Comment
-
-
Comment
Comment