Ma tot uitam pe site la dacia si sunt unele echipamente trecute in tabelul in care iti zice cu ce e echipat modelul respectiv...Doar ca sunt unele chestii, care nu stiu ce sunt, si daca stie cineva sa imi zica si mie pls :P...Si eventual niste poze daca aveti...O sa enumar mai jos ceea ce nu stiu ce inseamna...Toate fac parte din echiparea logan preference abs plus:
- Geamuri colorate (cu tentă de culoare) ...Asta stiu ca se referea la geamurile masinii, dar sincer, am masina de 2 luni si inca nu am vazut sa aibe vreo tenta de culoare...Oare dc?
- Plafonieră centrală
- Antidemaraj electronic...Asta la ce se refera? din cate stiu eu, ar trebui sa nu iti dea voie sa pleci de pe loc, pana nu se stinge beculetul rosu...Dar nu e asa...Pot sa pronesc si sa plec direct, ca nu se intampla nimic :|
- 3 mânere de viraj
- Consolă centrală cu aspect metal
- Calandru cu bandou superior cromat
- Baghete laterale de protecţie gri
cam atat...Incep sa cred ca de fapt masina nu are tot ce scrie pe hartie..Si astazi eram in masina pe centura brasovului si mergeam cu 120 km/h si se simta un suiet de vadn, desi erau toate geamurile inchide...Deci e foarte bine izolata :|
- Geamuri colorate (cu tentă de culoare) ...Asta stiu ca se referea la geamurile masinii, dar sincer, am masina de 2 luni si inca nu am vazut sa aibe vreo tenta de culoare...Oare dc?
- Plafonieră centrală
- Antidemaraj electronic...Asta la ce se refera? din cate stiu eu, ar trebui sa nu iti dea voie sa pleci de pe loc, pana nu se stinge beculetul rosu...Dar nu e asa...Pot sa pronesc si sa plec direct, ca nu se intampla nimic :|
- 3 mânere de viraj
- Consolă centrală cu aspect metal
- Calandru cu bandou superior cromat
- Baghete laterale de protecţie gri
cam atat...Incep sa cred ca de fapt masina nu are tot ce scrie pe hartie..Si astazi eram in masina pe centura brasovului si mergeam cu 120 km/h si se simta un suiet de vadn, desi erau toate geamurile inchide...Deci e foarte bine izolata :|
Comment