scuze de off topic baieti dar am o intrebare...dak yo imi pun singur un mp3 player la mashina pot sau tre sa ma duc la ei la reprezentanta..??astept un raspuns urgent va multumesc
Montare mp3 player
Collapse
X
-
Nu trebuie sa te duci la ei, il montezi tu daca stii, daca nu pui pe altcineva care se pricepe.
Comment
-
mi-am pus la reprezentanta un mp3 player AEG. Cand este motorul oprit trebuie sa tin cheia in contact la prima treapta (au zis ca asa e setat mp3-ul). Pot sa-l fac ca sa nu mai fie nevoie de cheie in contact ca sa mearga?
I-am intrebat daca il puneam in alta parte decat la ei pierdeam garantia?
Mi-au raspuns ca au o "smecherie" si daca il schimba cineva fara sa se priceapa se blocheaza acul de la vitezometru.
Comment
-
Originally posted by laromMi-au raspuns ca au o "smecherie" si daca il schimba cineva fara sa se priceapa se blocheaza acul de la vitezometru.
si da, se poate face sa mearga casetofonul fara sa ai cheie in contact. tragi un fir de + din alta parte. nu recomand sa faci tu asta.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
pai daca ne-a intrebat pe noi, eu zic ca nu se prea stie omu. si decit sa beleasca ceva pacolo
eu am tras de la butonul de avarii un fir . ce-i drept, nu de la golan ci de la un batrin mercedesDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment