Am Fortat Un Semafor

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am Fortat Un Semafor

Salut! Am si eu o intrebare. Loganurile de politie berline au radare pe ele?? Am fortat acum cateva seri un semafor in jur de ora 23:30. In intersectie am intrat cu 120km/h, iar dupa intersectie era acel logan cu botul spre sensul meu de mers. Am incetinit cand l-am vazut, m-am uitat la el sa vad ce face(vorbea prin statie si se uita la mine). Am facut pe prima straduta dreapta ca sa nu ma opreasca alta masina de politie mai in fata.Am lasat masina acolo si am mers putin pe jos sa vad daca totusi mai e vreo masina de politie si nu era ...acum sunt stresat sa nu imi vine vreo amenda prin posta cva

Nu vine nimic, berlinele nu au radare, doar mcv.
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

de asta nu eram sigur. Am mai vorbit si cu altii si unii imi ziceau ca au altii ca nu au ...

Comment

Mai sunt si berline care au radar. Ieri a oprit pe cineva o berlina cu radar. Eram prin insuratei.
        Toata lumea se plinge ca nu are memorie, dar nimeni nu se vaita ca nu are logica.

Comment

hmm...nasol :|

Comment

Super TARE! 120 in intersectie... si ai morcovu pentru un radar? )) Problema este din start viteza... si te mai si lauzi... Hai baieti! incurajati un astfel de comportament...

Comment

Da-o in ***** ma-sii de intesectie ca nu era pe autostrada....120? Hai ma ce dracu...Canta la alta masa.

Comment

De specificat ca "hamsterul" de studiu are 18 ani. Si probabil ca trebuie incurajat sa mai faca asa ceva ... poate prinde 19...

Comment

Cand am criticat un asemenea comportament, am fost facut moralist.

@MicRoBu, ai doar 18 ani, nu e normal sa vrei sa prinzi si batranetile?
                  Cat despre radar, ti-ar face un bine o pauza de condus.
                  Dar probabil ca ai scapat, berlinele cu radar model vechi circula de obicei in trafic, in afara localitatilor, pe portiuni cu limitare de viteza. Acolo unde tu probabil circuli cu 140-160.

Comment

mentionez ca nu sunt un teribilist in trafic chiar daca am 18 ani...vroiam sa ajung acasa doar atat...

plus ca la 23:30 e orasul gol si nu cred ca mai circula nimeni cu 50...de la 80 nu e foarte greu sa ajungi la 120...
                    Last edited by MicRoBu'; 3 January 2013, 14:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Toti uitati ca ati fost ca el, teribilisti, tineri si lipsiti de minte.
                      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

adevaru ca accidentele se intampla numai ziua... incepator fiind cred ca trebuie sa fi mai prudent... sau... daca tot esti "tare in pedala", atunci fi tare si in fata unei amenzi...fara a sta cu frica...

SAM dar nu am intrat pe forum sa ma laud cu isprava mea... chestiile astea raman pentru noi ... nu sunt de lauda ;)

Comment

nu imi e frica de amenda sau ca imi suspenda permisu..cum am stat 18 ani fara permis mai pot sta si 3 luni fara...e chestia ca amenda vine pe numele proprietarului...

adica tata
                          Last edited by MicRoBu'; 3 January 2013, 14:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Au radare si berlinele, la mine in zona chiar este si un logan galben al politiei cu radar, e logan galben simplu, fara nici-un insemn pe el cei din zona il cunosc, dar daca vin din alte judete si nu au de unde sa stie, o musca

Cel mai probabil o sa primesti o amenda, la valoarea careia parintii tai au muncit o luna degeaba, si sa te prezinti cu permisu la sectie...
                            Last edited by kubala7; 3 January 2013, 15:05.
                            Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Skandal nu m.am laudat cu ce am facut. Am pus o intrebare sa stiu. Poate ca la 30 de ani inca nu sti sa faci o diferenta ;)
                              Maetrupiersic daca tu ai caruta si nu iti prinde 120 nu am ce sa fac

Nu mai comentati astia care nu intelegeti dece am deschis acest topic...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google