Am Fortat Un Semafor

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bineinteles ca nu e ceva de laudat sau de inteles in ceea ce a facut, a avut noroc ca nu era vreun radar, ca nu a traversat nimeni in fuga, ca nu a intors vreun taximetrist pe linie continua, ca nu a trecut nimeni pe rosu cu aceeasi viteza, altfel ne scria de la subsolul sectiei de politie.
    Oricum Doamne fereste sa pateasca vreo duma, ca sa vezi ce se potoleste. Cand esti la inceput te mananca sub calcaie insa dupa ceva timp sa vezi ce-i da in gura cu 50-60 la ora secatuit de bani pe amenzi.

Eu n-am mai vazut in Bucuresti, pe dn1, a1 sau a2 radare pe berline de politie. In schimb am vazut pe mcv, pe solenze de MAI, pe logane de MAI neinscriptionate.
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Kubala7 stiu de radarele alea civile, dar nu stiam de alea de politie normale

Comment

Bucurestenii nu inteleg asta cu 100km in oras. Da, in Constanta sunt bulevarde largi si cu circulatie putina. Mai ai si cronometru la semafor si cand vezi de la distanta ca e verde si are doar una bucata cifra o calci sa treci pe verde, se intampla frecvent. frumos e cand perpendicular e un grabit care pleaca cand vede 3.2..la 1 el e plecat de pe loc si la 0 in mijlocul intersectiei. De obicei 0 ala coincide cu 0 de la galben de dincolo si atunci sa vezi pupaturi.

Microbule mai fa dinastea si o sa te vedem la Neptun.
        Last edited by yrman; 3 January 2013, 15:07.
        sigpic

Comment

Eu am caruta? ) Poate am mai stii... Dar nici tu n-ai avion . Mi se pare inconstienta sa fugi ca nebunu cu 120 prin oras. Si mai mi se pare inconstienta sa spui ca unde ai stat 18 ani fara permis mai stai 3 luni. Sincer... poate sunt rau dar mi-ar place sa-ti ia permisul pentru ca acum se da examenul din nou, poate te potolesti si tu, altfel te vedem la stirile de la ora 7.

Comment

Originally posted by 827sam View Post
            Toti uitati ca ati fost ca el, teribilisti, tineri si lipsiti de minte.
            Eu nu am fost asa de exemplu, mi-am canalizat energia spre sport si gata
            Si apoi teribilism nu trebuie sa fie musai sinonim cu prostie, inconstienta sau sinucidere.
            Am un vecin de 16ani care zilele trecute i-a luat cheile lui taicasu si a intrat cu masina intr-un pod de unde a ricosat in alta masina. Poti numi asta teribilism?
            Eu sunt de parere ca omul nu il mai poti schimba, asa cum se naste la fel ajunge la batranete. Baiatul asta de care va ziceam eu...oare taicasu nu-l vedea ca umbla noptile in anturaje dubioase si ca stateau in fata blocului la nenumarate PET-uri de bere? si ca faceau scandal si galagie la 02 noaptea? Nu era clar unde se va ajunge? Si eu zic ca nu a prins inca apogeul. Dar cand nu ai pe cine invata de bine pur si simplu nu ai.

Comment

prietene daca mai citesti inca odata ai sa iti dai seama (poate) ca nu am circulat constant cu 120, ci doar cand am vazut ca mai sunt 3 secunde de verde si ca sa stai 90 de sec la semafor cu intersectia goala turbezi ;)...nu imi e frica de examenul auto ca nu l-am luat pe bani s-au alte magarii ;)

Comment

Un singur lucru pot sa spun...fii mai temperat cand esti la volan. Chiar nu are rost sa risti viata ta sau a celor din jurul tau pentru...2 minute de asteptare.;)
                Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Stimate MicRoBu, ti-as fi recunoscator daca anunti atunci cand ai drum prin Galati, sa fim mai cu bagare de seama in intersectii. Noi, astia cu carutele... In rest, drum bun!

Comment

Eu zic sa va potoliti, ca o sa iasa rau...
                    @microbu: nu cred ca sunt in masura sa-ti dau indicatii despre modul tau de a conduce si nici ceilalti... La volan tu esti cel care are conducerea. Mergi tare, mergi incet asta e alegerea ta. Pana la urma in joc este permisul tau, masina ta si viata ta.
                    Cu totii avem momente de nebunie la volan,dar trebuie sa stim cand sa ne oprim
                    In general berlinele de politie, nu au radare. Ele merg in patrulare pe strazi la diferite ore.
                    in schimb mcv-urile, si cele civile MAI, au. Fie ele logane, solenze, dacii etc...
                    MY CLA

Comment

El a trecut pe verde la semafor si doar a marit cam mult viteza, dar a respectat culoarea semaforului, cumva intri tu pe rosu ?
                      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Stai linistit Laureatul'

Comment

Originally posted by PRESTIGE View Post
                          Pana la urma in joc este permisul tau, masina ta si viata ta.
                          si a celorlalti participanti la trafic nu ? sau a pietonilor ?
                          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

@kubala7 stai linistit ca nu pui in pericol viata nimanui daca mergi cu 120 prin oras , mai ales cu Loganul.

Comment

stiti....multi vorbiti in necunostinta de cauza...eu doar v-am intrebat daca acele loganuri au radare, iar voi ca sa aveti mai multe posturi comentati aici verzi si uscate... intersectia era goala, nu era nici un pieton in mijlocul intersectiei ...

Comment

Microbu-le ... ai tras batul scurt azi... poate pe viitor o sa fi mai cu bagare de seama... chiar daca "te certam" sau te luam in ras ... sa zicem ca nu vrem raul nimanui... ai permis de scurt timp si ai nimerit bine sa ceri sfaturi ... dar poate thread-ul era mai bine daca se intitula : Este bine sa merg cu 120 in oras la 23:30 noaptea? .. ai idee ce raspunsuri primeai? cred ca da! nu te mai plange acum ca am "sarit" pe tine.. pana la urma.. te urci din nou la volan si faci tot ce crezi tu ... dar poate ramane ceva in cap din ce scriu mistocarii astia pe aici...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google