Am Fortat Un Semafor

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by 827sam View Post
    El a trecut pe verde la semafor si doar a marit cam mult viteza, dar a respectat culoarea semaforului, cumva intri tu pe rosu ?
    Hai sa fim seriosi. In titlu scrie clar ca: "am fortat un semafor". Asta inseamna (banuiesc) ca venea destul de tare si cand a vazut ca mai sunt cateva secunde a accelerat si mai tare (nu stiu cum poti ajunge de la 80->120 chiar si cu dci de 85 in cateva sec.... in fine ce stim noi ca oricum avem carutze). Dar intrebarea e: la ce distanta poti sa vezi secundele? Avea oare timp de la 80 (eu zic ca era mai mult) sa mai opreasca daca se facea galben sau daca mai era 1sec?

Comment

eu doar i-am raspuns lui Prestige care a omis niste detalii importante... Cat despre tine, cand ai deschis threadul nu trebuia sa scrii viteza cu care rulai, trebuia sa zici simplu ca ai avut peste limita legala si nu mai comenta nimeni... Si la pietoni, nu m-am referit la cei din intersectie, au fost nenumarate cazuri in care stai linistit in statia de autobuz sau mergi linistit pe trotuar cu prietena de mana si vine un gica vitezomanu care a pierdut controlu "bolidului" si te omoara pe trotuar. Lui ii da cativa ani cu suspendare daca nu era beat, iar tu la 3m sub pamant.
      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

@lord : din ce-mi amintesc eu semafoarele ce sunt cu timer din Constanta sunt vizibile de la cel putin 50 metri ...
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Skandal eu sunt constient ca am avut o viteza considerabil de mare in oras, dar nu asta era problema mea acum sincer. Stiu raspunsul ca nu am voie cu 120 in oras.
          [B][I]Intrebarea mea era simpla: LOGANURILE BERLINE DE POLITIE AU RADAR?? iar raspunsul putea fi simplu da/nu sau altele referitoare la acea tema NU la ce au scris majoritatea ;)

Comment

si te asteptai sa raspundem : NU AU RADARE! DATA VIITOARE DAI MAI TARE !! ????? ))))

Comment

Nu au. Aia sunt comunitari de Constanta.
              Hai sa inchidem taraba asta ca e rost de scandal. Intr-un post anterior am explicat cum e cu semafoarele din Constanta.
              sigpic

Comment

Intrebarea mea e... Mai merge acel timer noaptea ? La mine in oras noaptea dupa ora 23 se fac toate galben intermitent...
                Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

se inchide imediat... sam, laureatu, kubala si maestru chiar nu trebuiau sa reactioneze asa.. dar spiritul educativ este departe de gandirea lor... si din pacate au stricat un alt thread...

microbu` - data viitoare tine pentru tine astfel de ispravi... sau formuleaza in asa fel incat sa nu sune a lauda ... ai 18 ani si trebuie sa te abtii de la astfel de scapari. Sunt curios ce reactie avea tatal tau daca citea pe aici...
                  Last edited by skandal; 3 January 2013, 15:41.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google