Salutari, am si eu o nelamurire, dk cineva a avut pana acum curiozitatea sa vada dk cpu inregistreaza corect kilometrii, am facut asta pe autostrada soarelui si am observat ca 100km facuti,dupa borne, aratau 102km pe bord. Sa fie o problema la CPU-ul masinii? ca in felul asta si consumul este eronat...Sau sa fie bornele montate pe distante mai scurte?
Kilometraj
Collapse
X
-
Salutare.
Acest lucru e un mister
Dar hai sa incerc si eu o explicatie
Banuiesc ca cei 2 kilometri in plus i-ai facut cand tot schimbai benzile, sau depinde cum au masurat si ei cei 100 din borne, manual sau cu GPS-ul sau cine stie cu ce alt ceva.
Cei 2 kilometri mai pot iesi poate si din uzura cauciucurilor asta in caz ca mai ai rotile de dimensiunile specificate de producator.
-
Originally posted by GLDexTer View PostSalutare.
Acest lucru e un mister
Dar hai sa incerc si eu o explicatie
Banuiesc ca cei 2 kilometri in plus i-ai facut cand tot schimbai benzile, sau depinde cum au masurat si ei cei 100 din borne, manual sau cu GPS-ul sau cine stie cu ce alt ceva.
Cei 2 kilometri mai pot iesi poate si din uzura cauciucurilor asta in caz ca mai ai rotile de dimensiunile specificate de producator.
Comment
-
Bornele is puse gresit:p
Si la intrare in cluj este o borna care arata ca mai sunt vreo 15km (daca nu ma insel) pana in oras, cand defapt mai sun vreo 2km...Faceau astea de la radio misto intr-o dimineata de borna buclucasa))...de doi lei :p
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostMisu...Distanta se calculeaza pana in centrul orasului...Adica la km zero al fiecarui oras...
floradi2001 vitezometrul masinii are o eroare(la toate masinile)...Deci viteza aratata e mai mare decat cea reala...Eu cred ca de aici e diferenta...
mie mi-e sa nu fie vreo problema cu CB-ul
Comment
-
Eu cred ca e o eroare la pozitionarea bornelor. Trebuie facut un test cu GPS-ul.
Comment
-
-
S-a gandit cineva ca ar fi posibil sa fi avut rotile putin desumflate? In felul acesta diametrul rotii este mai mic, iar la o rotatie roata parcurge o distanta mai mica decat una corect unflata. De asemenea si schimbarea benzilor poate fi un factor, dar care influenteaza mai putin.
Bafta!"Be the change you want to see in the world"
Comment
-
Hehehehe!
Cred ca s-o defectat satelitu'!
Cum sa dea eroare compu' de bord made Renault? Mai ales valoarea asta...13 KM (la 300 de KM)
Acum...Serios vrb, mi se pare mare valoarea (a se citi proportia).
Nu o contrazic pe B.
Mai sa fie,,, cate variabile sunt in sitemul asta de calcul! Si cum pot ele influenta valoarea transmisa de CB.
Si...Ne mai miram de valoarea unor consumuri, pe alte topicuri!Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Originally posted by mishu_wrc View PostBornele is puse gresit:p
Si la intrare in cluj este o borna care arata ca mai sunt vreo 15km (daca nu ma insel) pana in oras, cand defapt mai sun vreo 2km...Faceau astea de la radio misto intr-o dimineata de borna buclucasa))
Sau mergi si iti arata pana la destinatie 50 . Dupa 1 km pe borna iti apare 52 sau 53 . Chestia asta se intalnestemai mult in Bulgaria .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
Comment