(( am aflat cum ca proiectoarele de ceata nu sunt omologate pe aceste versiuni :| asa ca daca e asa eu nu-mi mai pun , sa zicem ca as rezolva-o cu itp-ul k le scot cand ma duc dar ce fac daca ma opreste un gica-contra pe strada si se ia de mine si-mi ridica talonul ? deci pana la urma cum e...sunt sau nu omologate si implicit si legale ?
Proiectoare ceata pentru versiunile Ambiance si Preference
Collapse
X
-
Salut.
Nu sunt montate din uzina,dar sunt omologate de RAR.
Poti pune linistit proiectoare,cine stie ca nu au fost puse din uzina?Stie politaiu?
Nu e nici o problema.
Dar monteaza-le undeva daca nu te pricepi.E vorba de siguranta ta.Daca ai acel precablaj cu mufa in stg masinii linga claxon,poti cumpara linistit cablaj proiectoare si monta.Deoarce se face o completare nu o modificare fata de modelul superior.
Numai bine.
ps:Nu-ti mai fa griji,monteaza,nu se leaga nimeni de tine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Am citit tot topicul si nu am inteles un lucru.
Prin primele pagini era intr-un fel apoi altii ziceau invers.
Cazul meu: preferance 2006. Vreau sa pun proiectoarele si cablajul legat sub far. Inteleg ca am releu. Vreau sa se aprinda deaodata cu lampa de ceata din spate. Mai trebe sa fac vre-o modificare. Nu vreau sa schimb si maneta acum (blocul de lumini)?Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Merci baieti, cand imi iau proiectoarele o sa va cer detalii.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Eu am ambiance din 2004 si am montate proiectoare de mine cu instalatie facuta de mine si am facut toate itp-urile si nu a zis nimeni nimic. De acele proiectoare se "leaga" doar prin simplu fapt ca trebuie sa functioneze atata tot.... Faza naspa e ca eu le-am pus de atat timp si am cam schimbat pana acum vreo 2 seturi si acu trebuie sa le schimb datorita faptului ca de la pietre sau spart sau de exemplu acum am unu abirit pe interior
Comment
Comment