Preference are cablaj si releu.
Proiectoare ceata pentru versiunile Ambiance si Preference
Collapse
X
-
-
hotarati va...Domnu super modarator ...Spune undeva mai sus ,..Ca modelu preferences...Are releu si cablaj!!!!...?????Si nu e vb de sila..Nu prea imi plac asa..Improvizatile...Astea ce tin de partea electrica ,si eram curios dc s ar putea face aceasta treaba ...Cu luminatu lor..O data cu pozitia..!!!!..???
Comment
-
X@by - la Preference nu exista cablajul care conecteaza cele doua proiectoare la instalatia electrica a masinii(se conecteaza printr-o mufa undeva langa claxon sub farul stanga a masinii) restul fiind pe masina mai putin maneta standard cu comanda pentru proiectoare.(la preference fiind doar cu comanda pentru lampa spate de ceata)
andreyypad - sunt posesor de preference si pot sa-ti spun ca nu am adus modificari la instalatia electrica a masinii. Am achizitionat si montat doua proiectoare cu suporti(atentie la suporti: stanga - dreapta) separat am achizitionat si cablajul care leaga cele doua proiectoare la instalatia electrica, din anumite motive am achizitionat si maneta cu comanda pentru proiectoare si dupa montare pot sa spun ca a functionat din prima. Mentionez ca nu am umblat pe la soft sau pe la vreun cablu ori releu sau sigurante. Daca comanda pentru proiectoare este pe pozitia proiectoare, la aprinderea pozitiei se aprinde si proiectoarele, daca comanda este pe 0 atunci cand se aprinde pozitiile nu se aprind si proiectoarele. Eu consider ca ceea ce am facut eu nu este improvizatie.Eu beau sigpic
Comment
-
Saluate tuturor.. Am si eu o rugaminte la voi, acum un an am achizitonat un logan ambiance, dupa cum stiti nu este dotat cu proiectoare si as vrea sai fac aceasta imbunatatire, din cate mam documentat am nevoie de urmatoarele componente:
- maneta cu pozitie ptr proiectoare
- cablaj Y ptr proiectoare
- doua proiectoare cu suporti
din cate am inteles eu versiunea ambiance nu are precablaj si este cam nasol, am inteles ca pe langa toate astea mai este nevoie si de un releu ptr proiectoare, credeti ca cei din service se baga la asa ceva.. Ar trebui sa caut acel releu pe la magazine sau sa cumpar ce am enumerat mai sus si sa ma duc cu baza ca au cei de la service acel releu.. Este posibila aceasta imbunatatire ?..Zicetimi cam ce implica aceasta etapa. Cu Respect Dan !
Comment
-
Daca te duci in service autorizat dacia acolo iti vor cere cam 10miloane de lei vechi. Mai bine vorbesti cu meseriasi la colti si te rezolva ei mai ieftin. Dar daca nu vrei sa pierzi garantia te duci la service autorizat dacia. Te rezolvaI HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
Releu poti gasi la orice dealer, costa pana in 50 euro.
Comment
-
Originally posted by LoganFan View PostSaluate tuturor.. Am si eu o rugaminte la voi, acum un an am achizitonat un logan ambiance, dupa cum stiti nu este dotat cu proiectoare si as vrea sai fac aceasta imbunatatire, din cate mam documentat am nevoie de urmatoarele componente:
- maneta cu pozitie ptr proiectoare
- cablaj Y ptr proiectoare
- doua proiectoare cu suporti
din cate am inteles eu versiunea ambiance nu are precablaj si este cam nasol, am inteles ca pe langa toate astea mai este nevoie si de un releu ptr proiectoare, credeti ca cei din service se baga la asa ceva.. Ar trebui sa caut acel releu pe la magazine sau sa cumpar ce am enumerat mai sus si sa ma duc cu baza ca au cei de la service acel releu.. Este posibila aceasta imbunatatire ?..Zicetimi cam ce implica aceasta etapa. Cu Respect Dan !
Comment
Comment