Salut! Eu mi-am montat singur proiectoate cu instalatie si releu (facuta de mine) si in total m-a ajuns 250 ron.Care e interesat il pot ajuta ....Dar nici 500 ron nu asi da pe asa ceva,mai bine mai pui ceva si iti ei de ex. O navigatie sau alt ceva,sincer.Nu ma incurca ca ,comanda e pe un buton separat si nici nu o sa stau dupa garantia lor....... Bafta multa
Proiectoare ceata pentru versiunile Ambiance si Preference
Collapse
X
-
Originally posted by gabitzusan View PostSal!..Si eu am un Preferance...Si nu are proiectoare de ceata ..Desi as dori sa ii pun ...In final ce tre sa cumpar ...Si cam cat costa toata treaba, cu proiectoare suporti cablu si tot ce trebuie si cu montajul la cei de la dacia???A veti idee?Ms.I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
Montajul costa in jur de 100-200 lei.
Comment
-
dar pentru varianta preferance ph2 ? eu am unul si as vrea sa-i montez proiectoare nu pt a fi jmeker ci consider ca sunt utile pe timp nefavorabil, insa nu am vazut pe nimeni vorbind pe forumul asta de montarea proiectoarelor pe ph2, banuiesc ca cele de pe primul golan nu se potrivesc deoarece.. cele de pe ph2 au un suport destul de mare fixat in spoiler. Help!
Comment
-
Nu am nimic cu cei care vor sa-si puna proiectoare dar ganditi-va ca nu le veti putea aprinde decat PE TIMP DE CEATA altfel riscati 3 puncte penalizare si 4-5 puncte amenda.Deci nu stiu daca se merita sa dai atatia bani pe asa ceva.Eu unul le-am aprins de 2 ori in 6luni iar daca nu as fi avut nici nu puneam.
Cheers.
Comment
-
E simplu motivul pt care isi pun oamenii proiectoare: dupa cum spunea Terran75, de smecherie! Intr-adevar este ilegala folosirea lor pe vreme buna, dar cine respecta legea asta in Romania? Dimpotriva, toti folosesc combinatia cretina pozitii + proiectoare ceata in locul fazei scurte. Chiar motivul pt care a fost inceput topicul a fost pt ca nu stia grassu cum sa puna proiectoarele sa functioneze si la pozitie! De ce Dumnezeu ti-ar trebui faruri de ceata in combinatie cu pozitiile?!?
In fine, concluzia e ca, nefiind in Anglia, farurile de ceata nu sunt prea importante si o instalare after market este o investitie proasta.
Comment
-
salut baieti as vrea si eu sa-mi iau proiectoare de ceata si din magazin sunt cam scumpe
aveti sa-mi si mie asa ceva sau stiti pe cineva care are de vanzare sau un site de dezmembrari din bucuresti v-as fii recunoscator ms
baieti mai am o problema acum de curand a inceput sa mi se aprinda pe bord beculetul ce-mi arata cand am aprins lampa de ceata spate doar cand apas frana fara ca aceasta sa fiie aprinsa am impresia ca e un scurt pe undeva stiti ceva de genul asta sau imi puteti spune unde sa umblu sa rectific problema ms
scuze de greselile de scriere si de atatea intrebari dar acum am dat si eu de acest forum si sunt foarte incantat ca avem si noi in romania oameni care se ajuta doar pt logan ce altii considera o masina foarte proasta dar eu sunt multumit incodata scuze pt atatea intrebari
Comment
-
ydanyl! am patit si eu ca la actionarea franei de serviciu sa mi se aprinda pentru scurt timp si la intensitate mica martorul pentru lampa ceata spate. si nu tot timpul. deobicei cand ploua mai mult(nu se intampla cand spalam masina). am descoperit ca blocul optic stanga spate este de vina. am rezolvat problema cu ajutorul unui spray de contacte de la un electronist. am pulverizat pe toata placa cu contacte din bloc si in conectorul aferent acelui bloc. spray-ul se numeste: CHEMSEARCH NC - 123 EXTRAEu beau sigpic
Comment
Comment