Proiectoare ceata pentru versiunile Ambiance si Preference

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Logan 1.4 Ambience

Salut tuturor!
    Si eu am un Ambience, la care s-a intamplat sa fac rost de niste proiectoare valeo si acum vreau sa le montez. Am cumparat si maneta bloc lumini, pentru ca, consider ca e cel mai indicat sa fie schimbata, daca nu e prevazuta cu functie separata pentru proiectoare. Din cate am inteles, Ambience si Preference nu o au. Bun.. pana acum toate bune si frumoase..

Am inteles ca la Preference treaba este mult mai simpla si nu dureaza mult pentru ca instalatia exista si trebuiesc montate proiectoarele, maneta bloc lumini cu functie pentru proiectoare, cablul acela de conectare la proiectoare.. si asta e tot, acum sunt si lumini de proiectoare disponibile

Totusi la Ambiance e nevoie de informatii mai clare pentru a reusi acest lucru. Se poate ca cineva sa faca o descriere cat mai clara a operatiunii de montare a proiectoarelor pe un Ambiance? Ce trebuie cumparat? De unde incepe operatiunea si unde se termina? Treaba facuta ca la carte fara improvizatii

Am citit tot acest topic, dar nu este clar ceea ce trebuie facut pentru a face acest upgrade

Ms

Comment

Am o nelamurire.Exista 2 modele de proiectoare?
      Ca pana acum am vazut cateva cu sticla de la proiectoare colorata,chiar azi am vazut unul live si am ramas nedumerit.
      Am gasit pe forum o poza sa exemplific.
      Attached Files

Comment

Salut.
        Cele originale si cele mai bune sunt cele Valeo
        Cred ca cele din poza sunt cele turcesti
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

asta e masina meaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........ce frumoasa era noua
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Salut.
            Proiectoarele au fost puse din fabrica sau dupa?!!!!!!
            Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

salutare,sunt puse apoi de mine si am dat 50lei pe ele,aveau geamul colorat si bec h3,dar faceau lumina,dar nu se compara cu valeo
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Nimeni ???!!!

Originally posted by MicroEXtreme View Post
                Salut tuturor!
                Si eu am un Ambience, la care s-a intamplat sa fac rost de niste proiectoare valeo si acum vreau sa le montez. Am cumparat si maneta bloc lumini, pentru ca, consider ca e cel mai indicat sa fie schimbata, daca nu e prevazuta cu functie separata pentru proiectoare. Din cate am inteles, Ambience si Preference nu o au. Bun.. pana acum toate bune si frumoase..

Am inteles ca la Preference treaba este mult mai simpla si nu dureaza mult pentru ca instalatia exista si trebuiesc montate proiectoarele, maneta bloc lumini cu functie pentru proiectoare, cablul acela de conectare la proiectoare.. si asta e tot, acum sunt si lumini de proiectoare disponibile

Totusi la Ambiance e nevoie de informatii mai clare pentru a reusi acest lucru. Se poate ca cineva sa faca o descriere cat mai clara a operatiunii de montare a proiectoarelor pe un Ambiance? Ce trebuie cumparat? De unde incepe operatiunea si unde se termina? Treaba facuta ca la carte fara improvizatii

Am citit tot acest topic, dar nu este clar ceea ce trebuie facut pentru a face acest upgrade

Ms

O lamurire ceva ?! Nimeni?

Comment

Originally posted by pipan View Post
                  asta e masina meaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........ce frumoasa era noua
                  Da a ta este , am vazuto la my ride si mi am adus aminte ca am mai vazut asemena proiectoare si eram nedumerit.
                  AG 23 YNG si pipan va multumesc de raspuns,m am lamurit.

Comment

Salut.
                    Ma bucur ca te-ai luminat
                    Numai bine.

MicroEXtreme
                    prima data trebuiesc facute rost materialele:
                    -cablaj proiectoare
                    -proiectoare si suporti de prindere pe bara
                    -gaurit bara pt. montaj proiectoare
                    -releu(daca nu exista-si sigur nu exista pe ambiance)-ce fel de releu(nu stiu sa-ti spun)-poate e careva care stie exact
                    -maneta(o ai luata,in cazul tau)
                    Si in ultimul rand o mana priceputa,un electrician auto-sau din colegi care au mai facut asta.Cred ca mai mult de 50lei nu-ti ia nimeni pt. mufarea unor cabluri si adaugarea unui releu-asa zic eu
                    Numai bine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

la PREFERENCE exista instalatia trasa pana in bara fata(mai putin intre proiectoare), releu de protectie in cutia cu relee, martor in bord, exista totul din fabrica?? mai ramane sa schimb maneta? sa spuna cineva daca a facut asta la Preference.
                      Model PH2 2009.

Comment

da Mircea, la modelul Preference exista precablarea pentru proiectoare.
                        pentru a "activa" aceasta, ai nevoie de un set de proiectoare cu suportii aferenti care, dupa decuparea spoilerului, ii vei fixa la locul lor. apoi vei conecta cablajul proiectoarelor la instalatia electrica a masinii in conectorul aflat deasupra proiectorului stanga, pe lonjeron. cablajul proiectoarelor il vei achizitiona separat. mai schimbi maneta cu una care are si comanda pentru proiectare.
                        urmeaza proba si bineinteles un "citric", de fericire ca functioneaza.
                        spor la treaba.

LE. martorul din bord va lumina din prima. releul ar trebui sa fie la locul lui. lipseste doar daca cineva nu la extras de acolo.
                        Last edited by 07hzp; 28 June 2010, 17:30.
                        Eu beau sigpic

Comment

multumesc mult, sper sa fie asa si la versiunile din 2009, cei de la Dacia au obiceiul sa mai simplifice lucrurile din economie...

Comment

cand ai solicitat modelul, dealerul (presupun ca) ti-a spus ca obtional se poate echipa si cu proiectoare(la pretul de 100E). deci modelul are precablare, si mai mult ca sigur are si releul.
                            eu personal am achizitionat proiectoarele(nu valeo), cablajul proiectoarelor si maneta cu comanda pentru proiectoare. le-am montat si a mers din prima. cel mai nasol a fost cu reglarea lor.

LE. pentru un desing placut vei acorda o atentie deosebita la decuparea spoilerului pentru proiectoare.
                            Last edited by 07hzp; 28 June 2010, 23:34.
                            Eu beau sigpic

Comment

Originally posted by 07hzp View Post
                              cand ai solicitat modelul, dealerul (presupun ca) ti-a spus ca obtional se poate echipa si cu proiectoare(la pretul de 100E). deci modelul are precablare, si mai mult ca sigur are si releul.
                              eu personal am achizitionat proiectoarele(nu valeo), cablajul proiectoarelor si maneta cu comanda pentru proiectoare. le-am montat si a mers din prima. cel mai nasol a fost cu reglarea lor.

LE. pentru un desing placut vei acorda o atentie deosebita la decuparea spoilerului pentru proiectoare.
                              care e faza cu reglarea?

Comment

Adica si proiectoarele au reglaj. Cel putin cele originale... atat pe verticala cat si pe orizontala, la fel ca orice far de pe masina. Nu sunt puse de frumusete si nici sa bata in copaci.
                                GL-22-TOF

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google