Ori cat ai vrea tu,poti schimba sute de kituri cu xenon,le poti regla pe cele mai sofisticate aparate, HID ul are o alta diagrama de proiectie a fasciculului luminos decat becul normal sau cel cu halogen,deaia se folosesc numai in faruri cu lupa,lupa aduna toate acele fascicule luminoase ''rebele'' si le concentreaza intr-unul singur si bun.Daca in farurile tale folosesti niste becuri de calitate,philips de exemplu,o sa fii foarte mulrumit de acestea.
Angel Eyes + Xenon Sau BiXenon ?
Collapse
X
-
Off-topic: am vazut ca vb acuma de niste becuri de calitate philips stie cineva exact ce model sunt ? Pentru ca sunt in situatia sa scimb un bec ( sa ars) si as pune ceva de calitateLast edited by need4speed; 10 November 2008, 11:01.Degeaba gandesti daca esti prost!
Comment
-
adevarul este ca xenon in far stock e deranjant grupa mare, am avut, le-am dat jos tocmai pentru ca lumina era imprastiata aproape haotic mai ales de farul din dreapta care are oglinda in asa fel incat sa bata mai mult in dreapta drumului. Drept urmare xenoanele mele au ajuns in proiectoare acestea fiind reglate cat se poate de jos, am fost cu masina lu tata iar el cu a measi in spate si din fata si tot nu mi se par deranjante dar asta este unii au retina mai sensibilaLast edited by liculicu; 10 November 2008, 22:54.
Comment
-
S-a mai discutat,dar mai spunem odata ! Cu cat temperatura culorii este mai mare cu atat vizibilitatea este mai redusa,masinile care au montat xenon din fabrica au 4500 k,eu recomand 6000k,se imbina utilul cu placutul.Cu cele care au temperatura culorii albastru-mov de la 6000k in sus nu vezi nimic pe ploaie sau ninsoare,se reflecta in picaturile de ploaie sau fulgii de zapada si te rup la ochi.In proiectoarele de ceata daca bagi xenon 2000-2500k, care este aproape galben esti suveran pe ceata,dar nu se prea gasesc.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Azi toata ziua mi-am ocupat-o sapand despre acest subiect. M-am uitat ca prostu la o stiva de angel-uri pentru Logan cu preturi intre 400 RON setul pana la 900 RON setul. Ziceti-mi si mie cei care sunt cercetatori mai vechi pe acest domeniu: care e diferenta efectiva intre ele. Exclus raspunsul de genul "alea mai scumpe e mai bune". Eu am cautat poze cat mai detaliate si sa mor daca am vazut diferente constructive intre ele. Si atunci ? Se poate face "apel" la materiale, dar care materiale ? Alea de prindere in caroserie ? Asta se rezolva. Bulbul care tine becul ? Si asta e rezolvabil. Lupa ? Asta nu e rezolvabila intradevar, dar de unde stie cineva care dintre ele e buna ? Ca nu scrie nicaieri pe ele cine le produce. Dupa parerea mea umila toate sunt customuri facute in garaj la cineva. Deci ... Ma lamureste si pe mine cineva ? Nu de alta, dar toti isi dau cu parerea despre faptul ca e bine sau nu xenon, ca e bine sau nu bixenon, altii spun ca doar cu angel-uri, dar nimeni nu spune clar: "Daca iti iei xenon cu angel din ALA calitativ atunci vezi super... Uite poze dovada. Daca pui xenon cu angel DINALALALT atunci trebuie sa faci aia si aia sau nu se vede bine deloc... Uite poza." Altfel o sa se ajunga si pe aici ca pe threadurile cu VS ... Apropo' ... Octavian nu e pe aici ?
Si ca sa raspund la intrebarea threadului: eu as alege amandoua variante, doar ca pe farul stoc al Loganului ambele sunt in afara legii si ambele dau dureri de ochi si cap celorlalti pe strada. Asta e singurul lucru sigur. Asa ca astept variante la POLL-ul asta de sus.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Tot ce gasesti pe piata sunt made in china,chiar daca unii cer 600-700 roni sau 200 roni, chiar daca scrie pe ele BOSCH, PHILIPS,SIEMENS.Modele originale nu se aduc decat pe comanda si costa de la 500 euroi in sus,si sunt dedicate pentru fiecare model de masina care a fost echipata cu xenon din fabrica.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by Pigoo View PostChiar in seara asta cand ma intorceam acasa de la servici am dat peste un meltean cu un logan cu xenoane in far original. Zici ca avea faza lunga . Am tras pe dreapta l-am lasat sa o ia inainte , am reglat farurile mele sa bata in sus si l-am tinut vreo 100 de metri cu faza lunga pana s-a dat batut si a pus avariile . Ce pica am pe astia cu xenoane pe logan (in far clar)
deci fratilor , daca vreti xenoane.. Puneti-va angeleyes daca nu vreti sa aveti frigiderele pline acasa .
dar dupa cum am spus mai sus ... Chiar imi pare rau de ei.
Dan: si atunci totusi care e ideea ? Pe un alt forum ziceai ca ai schimbat ledurile de la angel-uri. De ce ? Au fost proaste sau nu s-au vazut bine ? Si de care xenoane ti-ai pus ? De 35 sau 55 ?Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Am schimbat si farurile de atunci,parca am spus si pe aici dece si cum am facut sa schimb ledurile,le-am schimbat cu unele mai puternice si alta culoare,alb-xenon.Acum am alte faruri si am xenon de 55w full,adica scurta,lunga si proiectoare.Proiectoarele le folosesc doar cand intalnesc un baiat jmecher care umbla noaptea cand este senin cu proiectoarele deschise,sunt reglate de asa natura de se roaga sa nu se mai intalneasca cu mine,noaptea.Celelalte sunt foarte bine reglate,nu deranjez pe nimeni,atat ca atunci cand am putina incarcatura pe spate,trebuie sa le cobor putin,aceste faruri nu au reglaj pe innaltime,incerc sa le adaptez un reductor electric de far Ford.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Deci nu mai arata ca in avatar ... Imi placea tenta aia de galbui la ele
acum o sa caut unde ai scris de ce le-ai schimbat si cu ce ... Sper sa il gasescCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Aoleu,nu ai inteles nimic ! Da clic unde scrie la mine ''un logan oarecare'',si citeste sa vezi evolutia masinii mele si o sa intelegi.Alea din avatar sunt noile faruri,care nu au leduri,au beculete,cele vechi aveau leduri galbui si au fost schimbate cu leduri albe mai puternice.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment