poi socoteste cat te ajunge kitul cu lupa, sau faruri cu lupa+instalatie xenon si vezi cum iesi mai ieftin!
Angel Eyes + Xenon Sau BiXenon ?
Collapse
X
-
-
Originally posted by god View Posttheo probabil ca este acelasi lucru ca si in tara, daca ai "noroc" sa te opreasca si sa te ia la puricat...incalti amenda
Comment
-
Cred ca o mai fie valabila mult si bine pentru ca altfel ar insemna sa opreasca ~3 din 10 masini. Cel putin in ultima vreme s-a umplut pe toate drumurile de xenon aftermarket pe orice natie de masina(1310, nova si supernova si alte zeci de modele straine).ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
Cam asa-i...uitati ce s-a scris in ziare: "Poliţiştii de la Rutieră, puşi să dea cel puţin cinci amenzi pe zi, de fiecare, pentru calificativul „bun”" . http://www.monitorulsv.ro/Local/2010...ificativul-bun
Comment
-
salut
are vreo legatura xenonul cu abs-ul ? nu mi s-a aprins pana acum , de cand am pus xenonul sta tot timpul aprins.
ieri crezand ca este de la xenon l-am scos si am pus becurile din fabrica crezand ca se va stinge martorul de la ABS dar n-a fost asa , tot aprins sta.
a mai avut cineva problema asta ?
multumesc.Last edited by b3bytzu; 24 July 2010, 07:48.
Comment
-
Cel putin eu sunt multumit de trecerea la proiectoare lupe bi-xenon, bineinteles inainte de ele aveam bi-xenon in far normal cu reglaj la service facut, mai coborate din reglajul manual si tot m-ai primieam cate un blitz. Cu lupele din far lumina este deosebita, pot confirma si alti colegi care si-au montat, efortul nu este prea mic, instalatie+faruri+manopera=250 euro.
Comment
-
Angel Eyes
Salut cine ami explica si mie cum montez un kit xenon H1 pe loganul meu pentru faruri (Angel Eyes) nici macar nu ami da prin cap de fir sa bag an mufa aia dela becul H4 va rog ajutati-ma si pe mine ca duminica ma apuc de treaba
VA MULTUMESCLast edited by poli; 28 August 2010, 00:21.
Comment
-
Originally posted by poli View PostSalut cine ami explica si mie cum montez un kit xenon H1 pe loganul meu pentru faruri (Angel Eyes) nici macar nu ami da prin cap de fir sa bag an mufa aia dela becul H4 va rog ajutati-ma si pe mine ca duminica ma apuc de treaba
VA MULTUMESC
Comment
-
pe faruriile normal ,originale de logan ,se poate pune numai bixenon (cu cele 2 pozitii pe un bec?) sau poti pune si xenon(dar xenon are doar o lumina pe bec-o pozitie sa zic asa) deci vb de faruriile stoc de la logan . si care sunt cele mai bune am inteles ca de 6000,este asa?sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
poti pune bi-xenon de 6000k in farurile stock
iti recomand sa iei cu balasturile acele micute (slim)
-se incarca mai repede
-nu dau eroare de bec ars
-sunt mai usor de montat
eu am de 3 luni bixenon 6000k 35w slim, in farurile stock si sunt foarte multumit ...
Comment
Comment