Angel Eyes + Xenon Sau BiXenon ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sau mai bine pui de 4300 K.
    In culoarea asta, nu bat a "albastru". Ai vizibilitatea cea mai buna cu o astfel de culoare.
    6000 e de "smecheri"

Comment

• sau 4300k

mi-e imi place mai mult 6000k
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• multumesc frumos pt raspunsuri deci nu pot pune pe faruri stok xenon ? doar bixenon ,da?
        sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
        Simply Stance

Comment

• Ba poti. Dar ce rost are?

Comment

• nu stiu ziceam asa?dar la logan farul are un bec cu 2 pozitii (scurta/lunga) iara daca pui xenon , cum mai ai cele 2 pozitii pe un bec? ca la xenon este doar unul:xenonul. ORICUM am inteles am vrut doar sa ma familiarizez un pic cu termenii si am intles acuma!! multumesc !! aa si mai am o intrebare :daca imi pun bixenon acuma pe farul stok,cand imi voi lua angel-aye -sistemul bixenon se poate muta pe acele noi faruri? eu stiu ca da,este corect? multumesc
            sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
            Simply Stance

Comment

• nu! ca la angel eyes becurile sunt h1 doar becurile trebuie schimbate ...balasturile se potrivesc si cotrollerul

Comment

• Am o problema cu bixenonul cu lupa si angel eyes.Cred ca un controller e stricat.Un far ramane pe lunga iar celalalt merge pe ambele faze,dar daca schimb farurile intre ele,adica cel stang care e blocat,daca il pun la controllerul din dreapta schimba perfect si daca cel din dreapta il pun pe stanga,le inversez nu mai schimba nici asta.Cred ca e stricat controllerul,am pus si releu cum mi-au zis baietii,dar nu merge.

Gasesc undeva de vanzare controllere?
                Cumpar volan de Duster

Comment

• Daca mai ai instalatia cu lupa bi-xenon in garantie te sfatuiesc sa mergi la cei de la care ai cumparat si sa le spui problema respectiva nu sa te apuci sa dai bani ... succes :-)
                  http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

• Originally posted by soboBN View Post
                    Am o problema cu bixenonul cu lupa si angel eyes.Cred ca un controller e stricat.Un far ramane pe lunga iar celalalt merge pe ambele faze,dar daca schimb farurile intre ele,adica cel stang care e blocat,daca il pun la controllerul din dreapta schimba perfect si daca cel din dreapta il pun pe stanga,le inversez nu mai schimba nici asta.Cred ca e stricat controllerul,am pus si releu cum mi-au zis baietii,dar nu merge.

Gasesc undeva de vanzare controllere?
                    asa am patit si eu cu lupele bagate in far, daca nu sunt de calitate se arde controllerul si nu se merita sa il schimbi am incercat si cu releu dar nu a mers mult, eu am schimbat farurile cu unele cu angel eyes si am rezolvat problema, parerea mea este sa schimbi instalatia cu totul ca din bucati nu faci decat sa cheltui mai mult asta daca mai este in garantie instalatia.

Comment

• Am montat astazi releul cum trebuia,ca prima data mi l-a montat gresit si nu se aprindea nici macar becu,dapai sa schimbe faza.L-am dat jos..nimic.Am ramas cu un singur far bun,pe dreapta.Le-am inlocuit azi,farurile,cu unele stock,pana rezolv cu instalatia..si am verificat becu din stanga pe dreapta,si merge.Controllerul schimba doar lunga/scurta sau de el depinde si daca se aprinde becu?

Nu stiu ce sa mai fac,daca trimit la garantie controllerul cum stiu sigur ca o sa mai primesc unul inapoi?Eu sunt din Bistrita si le trimit prin FanCurier in Bucuresti,iar tipul mi-a spus ca mi-l schimba.Eu am doar o foaie,o hartie de la el..un fel de factura.Pot sa merg undeva sa-l reclam daca nu imi schimba pe garantie?
                      Cumpar volan de Duster

Comment

• Originally posted by soboBN View Post
                        Am montat astazi releul cum trebuia,ca prima data mi l-a montat gresit si nu se aprindea nici macar becu,dapai sa schimbe faza.L-am dat jos..nimic.Am ramas cu un singur far bun,pe dreapta.Le-am inlocuit azi,farurile,cu unele stock,pana rezolv cu instalatia..si am verificat becu din stanga pe dreapta,si merge.Controllerul schimba doar lunga/scurta sau de el depinde si daca se aprinde becu?

Nu stiu ce sa mai fac,daca trimit la garantie controllerul cum stiu sigur ca o sa mai primesc unul inapoi?Eu sunt din Bistrita si le trimit prin FanCurier in Bucuresti,iar tipul mi-a spus ca mi-l schimba.Eu am doar o foaie,o hartie de la el..un fel de factura.Pot sa merg undeva sa-l reclam daca nu imi schimba pe garantie?
                        controllerul decat atat face schimba scuta/lunga, eu zic sa il trimiti la garantie pt ca nu au nici un interes sa ti-l opreasca deobicei nu se pot repara, si cei care comercializeaza asa ceva nu prera se incurca cu genul asta de gainarii sunt baieti seriosi majoritatea, sigur ti-l v-a schimba, atat tot ca o sa suporti tu costul transportului dus pana la bucuresti, sau vb cu baiatul si il trimiti prin posta, face ceva mai mult ca timp dar este mai ieftin.

Comment

• Am trimis controllerul la Bucuresti,ieri,prin fan curier,si ne-am inteles cu vanzatorul ca un transport platesc eu,celalalt el.Problema nu e ca s-a stricat controllerul,problema e ca de la inceput,in kit,eu am avut 2 controllere total diferite.Sper sa fie serios omul si sa-mi trimita unul bun.Eu am avut incredere,mi l-a recomandat cineva de pe forum,sper sa fie ok baiatul.O sa scriu aici ce am rezolvat.Sper sa nu am nevoie de niciun releu dupa ce pun un controller bun.
                          Cumpar volan de Duster

Comment

• Am rezolvat si cu controllerul.Am trimis totul la bucuresti si acum mi-au venit pereche,ambele controllere.Nici n-a fost nevoie sa pun rezistenta sau ceva releu,merg perfect ambele faruri.
                            Dar,la mine bat asa _/_/ (sunt G3) iar la ceilalti care au G1(Dsign,MIR,BOB etc.) bate altfel ceva de genu _~_~.
                            Am impresia ca ar vedea mai bine astea mai vechi,primele modele.La mine faza lunga bate sus,foarte sus.Nu stiu ce sa fac,am incercat sa reglez farurile pe aparat,cel din stanga e ok,iar cel din dreapta nu se ridica foarte tare in sus.Asa trebuie sa se ridice mai putin?Sau ii stricat sistemul de ridicare?Ma refer la reglajul care il faci cu un torx pe deasupra farului.
                            Cumpar volan de Duster

Comment

• Are cineva montate farurile astea pe masina?

Voiam sa vad cum arata pe masina si sa intreb ce fel de Xenon merge montat pe ele.

Comment

• H1 si pe f lunga si f scurta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google