Angel Eyes + Xenon Sau BiXenon ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• a incercat cineva sau sa gandit cineva sa puna un bec h4 in faruri angel eyes? Cu stima !

Comment

• Frumoase Cromatic m-am ,,imbolnavit ,,si eu dupa ele si am dat comanda ,astept sa ...soseasca!

Comment

• Salut!mi-am luat un kit bi xenon h4 6000k 35w cu lupa si am luat cu culoare blue angel eyes are asa ceva montat pe masina arata urat cu blue?

Comment

• urat sau nu, va fi ilegal oricum.
          doar masinile de MAI(politia, ambulanta, jandarmeria, pompierii) au voie cu lumini albastre/rosii in partea din fata a autovehiculului.
          sigpic

Comment

• aha am inteles oricum o sa vorbesc sa mi le schimbe sau dak nu schimb ccfl urile...am facut o prostie ! nu stiti unde gasesc ccfluri compatibile cu lupele astea g3?

Comment

• cred ca gasesti la cel de la care le.ai cumparat, daca nu, o sa gasesti destule pe aici, nu stiu insa daca le da separat.
              totusi, incearca la casillo de exemplu, sau la cei care mai comercializeaza lupe!
              sigpic

Comment

• Va multumesc ptr indrumari ! am rezolvat am vorbit cu baiatu de la care am cumparat o zis ca mi schimba lupele cu unele albe!

Comment

• primele doua poze sunt cu farurile pe care tu le numesti "chioare" intradevar cu ce am acum (urmatoarele trei poze) sunt chioare!
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• Sa inteleg ca lupele montate in far nu bat bine aka lumina cum trebuie?
                    ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
                    Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

• primele doua poze sunt cu faruri mega drive, cu doua lupe. Urmatoarele 3 sunt cu lupe bixenon montate in farul stock (cate o lupa in fiecare far) care fac o lumina foarte buna!
                      sigpic

Comment

• Ah, oka, intelesesem exact invers si mi se parea ciudat pentru ca toata lumea lauda lupele bixenon montate in far.
                        ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
                        Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

• Cei care au montate lupe pe masina.A-ti avut probleme cu ele in afara tzarii adica s-a legat cineva de asta?

Comment

• eu nu, chiar recomand!
                            MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• eu n.am iesit cu ea, deci nu stiu!
                              sigpic

Comment

• Originally posted by MaRRyaN View Post
                                Cei care au montate lupe pe masina.A-ti avut probleme cu ele in afara tzarii adica s-a legat cineva de asta?
                                Absolut nici o problema in cazu meu Toma` pana in Germania si nu s-a luat nimeni de ele. Daca sunt reglate sa bata bine,sa nu deranjeze,nu vad motiv sa se ia de ele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google