Angel Eyes + Xenon Sau BiXenon ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am pus si eu bixenoanele si xenon p proiectoare si sunt chiar multumit de treaba facuta adica nu mi se pare ca am nici un fascicul rebel flashuri pana acum nu mi-am luat desi le-am tinut cat mai sus p faza scurta sa vad daca zice careva ceva si momentan nimic o sa revin si cu cateva poze si sper sa ne deranjez p nimeni

Comment

• Xenon in far simplu e f deranjant pt ceilalti din pacate, dar acum daca tu esti multumit...
      Last edited by Cristi_Xp; 14 November 2008, 15:46.

Comment

• Crazy: de cati K ti-ai pus proiectoarele ?

cezar: ai fi putut sa te abtii de la jumatate din afirmatia de mai sus chiar daca s-a vrut a fi o gluma. Poate nu toti o inteleg.
        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
        Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Pe ce limba ai scris frate sau faci misto de noi ?
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Nu mere tastatura bine
            dar ori cum cum ii mai bine cu xenonu unde sa mi-l pun pe scuta sau pe lunga si cm cat costa daca stiti
            Last edited by tm97emi; 14 November 2008, 22:56. Reason: nu imi mere tastatura

Comment

• In primul rand o sa te rugam sa scrii normal. Si aici ma refer la a incerca sa sa nu mananci litere si in nici un caz sa nu scrii mirc.

eu personal a trebuit sa citesc de 2-3 ori postul tau sa inteleg ce naiba ai vrut sa spui. Si tot nu sunt sigur.
              Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

• Originally posted by tm97emi View Post
                Nu mere tastatura bine
                dar ori cum cum ii mai bine cu xenonu unde sa mi-l pun pe scuta sau pe lunga si cm cat costa daca stiti
                Despre cum se pune,unde si cat de bun este,citesti aici,pret intre 200 si 350 roni,acum cat esti de norocos si cat de mult sapi pe net sa gasesti.
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Originally posted by bubu_vasile View Post
                  Crazy: de cati K ti-ai pus proiectoarele ?

cezar: ai fi putut sa te abtii de la jumatate din afirmatia de mai sus chiar daca s-a vrut a fi o gluma. Poate nu toti o inteleg.
                  Eu pe proiectoare am de 35W xenon,zic ca e suficient...Daca pui de 55W o faci pom de craciun...Practic or sa lumineze mai tare ca farurile si vor fi al naibii de deranjante.

Comment

• Ok dar de care trebuie sa imi caut am gasit aici la noi la o 100 euro crezi ca ar fii de calitate si cu 800 ron am gasit intrun magazin dar merita pe farurile astea care le ai si tu si unde trebui sa mi le pun pe scurta sau lunga ca am lupa doar pe scurta daca ai zimi si mie te rog ai si tu xenon pe ele?

Comment

• Dan mi-am luat si eu faruri ca si ale tale tu ai xenon pe le tale ? Cum ti se vede noaptea isi merita bani sau nu

Comment

• Pai poti pune si pe lunga si pe scurta,daca ai bani,daca nu... Incepe cu scurta,dar sa stii ca si 100 de euro este mult pentru un kit simplu cu xenon,de 800 de roni nici nu mai vorbim.
                        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Supercar: sunt de acord cu tine ca de 35w ajung, dar eu ma refeream la ce a spus Dan si sunt perfect de acord cu el ca ideal ar fi ca proiectoarele sa fie de cati mai putini K, 2000 sau maxim 3000 K ar fi super. Sa nu uitam totusi ca proiectoarele alea au un anumit rol la masina, respectiv acela de a te ajuta pe ceata. Stiti ca si eu am xenoane si am mai spus-o, pe ceata creaza un super efect dar ca vizibilitate sunt 0. De aceea cred ca proiectoarele ar trebui sa ramana "galbene". In rest ... Foc de voie (pana dai de un prieten ca cezar si iti dai jos xenoanele )

Comment

• Io am pus si farurile si proiectoarele de 6000K desi as fi vrut farurile de 8000K parca nu prea m-a lasat constiinta sa raman fara vizibilitate ca la cascaval erau la fel si aratau si ceva mai bine dar cum ziceam sunt multumit de astea si cred ca e o investitie destul de buna adica diferenta de lumina este net superioara

Comment

• Eu nu inteleg de ce trebuie sa editati voi posturi, daca omul nu se exprima "explicit" si are doar o exprimare "plastica" ce problema aveti voi?

Comment

• Mersi frumos dar cam unde pot gasi as vrea sa stiu un site daca stiti as fi recunoscator multumesc anticipat

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google