Angel Eyes + Xenon Sau BiXenon ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu macar nu am angeluri (inca) si de aia am inca pe farurile stoc, dar sa ai angeluri si xenoane si sa vrei sa pui inapoi farurile stoc ????? Greu de priceput
    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Originally posted by SUPERCAR View Post
      Tu stii ce deranjante sunt noaptea cand iti vine unul din fata cu bixenon pe farul stock?
      Xenonul pe pune doar in far cu lupa.
      sa luam spre exemplu peugeot 307 cu xenon din fabrica.....Daca imi aratati voi lupa pe acele faruri eu manac toate lupele.
      adevarul este undeva pe la mijloc. Pe farurile cu lupa se pot pune xenoane peste 6000k si de 35w cele de 55w fiind ilegale in majoritatea tarilor europene.
      pe farurile fara lupa se pot pune xenoane pana 6000k dar tot de 35w ....

aia care-si pun de 55w ar trebui inchisi pe loc. Se gandesc doar la ei nu si la ceilalti participanti la trafic. Rusine!!!!
      Last edited by Cristi_Xp; 2 December 2008, 16:08.
      Fuarte Nervos !!!

Comment

• Te contrazic, Peugeot nu a avut la modelul 307 oferta cu xenon si far cu oglinda,au avut tot cu lupa,adaptiv.Orice firma care ,are la oferta xenon,au alte faruri,cu lupa,exemplu VW Golf,Jeta,crede-ma am studiat problema.Volvo lucreaza acum sa faca faruri cu oglinda,special proiectate pentru xenon.
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Hai ca m-ai dat pe spate,eu am cumparat cu 440 noi,tu vrei 600 pe ele si folosite.
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Tm97emi: da PM ca threadul este pentru alt subiect. Iar pretul este obscen.
            Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

• Originally posted by dan.Gutu View Post
              Hai ca m-ai dat pe spate,eu am cumparat cu 440 noi,tu vrei 600 pe ele si folosite.
              uite id de mess daca vrei sa vb urda_boss

Comment

• Dan.Gutu, o sa fac o poza sa vezi ca nu au lupa si sunt de fabrica.
                Fuarte Nervos !!!

Comment

• Clar un xenon pe far cu lupa nu se merita bi-xenon
                  laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• Te rog eu nu mai umple threadul de invitatii pe messenger si alte tampenii.Ai bursa,acolo vinzi farurile,ai PM daca vrei sa vorbesti cu el .Nu mai posta te rog pe thread daca nu ai nimic de adaugat la subiectul respectiv.
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Eu am si pe faza scurta si pe lunga,adica bi-xenon pe faruri stock si nu am primit flashuri , sunt date la minim in jos special sa nu deranjez. Per total mi se pare foarte ok si destul de mare diferenta intre cele stock si astea. Pentru orice eventualitate mi-am pus si pe proiectoare weekendul asta , dar sunt doar de rezerva ca daca aprind si proiectoarele ... E urat.
                      Numai bine.
                      1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• Ieri noapte mergea un golf 5 cu xenonane in spatele meu ,am folie neagra pe luneta,si geamurile de fata,si tot nu stiam in care parte si cum sa imi pun oglinzile ca sa nu mai imi lumineze si mie drumul.
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Banui ca avea farurile stoc fara angel ... Ca de obicei cu angel nu is chiar asa rau. In schimb e nasol cand ai un jeep in spate cu xenoane ca alea sunt mai sus decat farurile noastre si oricum le-ai regla tot il omori pe cel din fata ta.

Comment

• Va rog sa postati la sectiunea corecta.
                            Pe acest thread, NU se vinde nimic.
                            Cine vrea sa comercializeze faruri, sa-si faca thread separat.
                            Last edited by Cezar; 5 December 2008, 12:19.

Comment

• Ori cum cu bixenon se vede destul de bine si nu am avut nici o problema cu alti de geaba se zice ca bixenon ii teroare nu ii asa si angel ii dar cu bii ii mai tare se vede de miliioane si ploaie si pe zapada

Comment

• hmmm ... Cred ca faci o mica confuzie. Singura diferenta intre xenon si bixenon e ca la bi ai si faza lunga de tip xenon. In schimb diferenta intre xenon pe angel si xenon pe far normal e de focalizare si de orbire a celorlalti.

de aceea nu imi dau seama ce ai vrut sa spui ca cu bi se vede de milioane, pentru ca nu exista diferenta de vizibilitate intre bi si xenon "simplu" la faza scurta, doar la faza lunga, ceea ce nu era subiectul discutiei (pentru ca oricum nu prea o folosesti).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google