O sa imi pun si eu 2 reflectoare in loc de faruri,si o sa zic ca nuam nici o problema cu ele,asa bine se vede noaptea cu ele ,si nu am luat niciodata un par in cap din cauza lor .Da bubu era in faruri stock xenonul.
Angel Eyes + Xenon Sau BiXenon ?
Collapse
X
-
Noi mai discutam, mai glumim, mai recunoastem cu jumate de gura ca ii bronzam retinele la aia din fata noastra, dar tristetea e alta. Vad ca noua moda e ca nu numai in faruri sa se puna xenon ci si in proiectoare. Si asta e chiar trist, pentru ca daca farurile le mai reglezi cumva, proiectoarele .... Cand o sa se mai inventeze xenoane si pe pozitie atunci o sa circulam cu ochelari de soare si noaptea. Trist. Una e sa iti imbunatatesti vizibilitatea si alta e sa dai in obsesie.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Sincer acum nici eu nu stiu de ce mi-am pus in proiectoare pentru ca oricum nu le folosesc deloc...Decat pe inserate folosesc decat proiectoarele...Noaptea decat farurile...Foarte mare dreptate , inutile proiectoare cu xenon,asta zice unul care are )1 point 6 litre 8 vsigpic
Comment
-
Dan: si tu crezi ca cei care isi pun xenoane o sa le tot regleze de acolo in functie de greutatea masinii ? Eu ma refeream la reglajul din interiorul masinii.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
voi stiti pe cineva care a avut probleme la ITP?
a mea are bixenoane de 3 ani iar fostul proprietar nu mi-a zis nimic legat de asta...
eu nu am auzit sa fie probleme cand faci itp-ul... sunt atatia care au xenoane puse de ei, nu din stock...Better late than never, but never better late
Comment
-
Daca vad ca pe toate lumea ii intereseaza doar faptul ca ei trebuie sa vada,si ala din fata lor nu,urmatoarea investitie pe care o sa o fac o sa fie in asa ceva + xenon in toateAttached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
da frate,dar ce conteaza? ca vad bine inainte,si fac ziua !
Pentru posesorii de xenon in faruri fara lupa,ar putea sa incerce infolierea farurilor,speram sa nu mai rupa retina asa tareLast edited by Cristi_Xp; 20 December 2008, 02:00.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment