Angel Eyes + Xenon Sau BiXenon ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sunt 2 modele,unele au lupe doar pe scurta,celelalte si pe lunga.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Parca dan.gutu are lupe pe ambele faze.Aia inseamna ca poti sa-i pui bixenon linistit nu?Ca am citit pe aici si cica xenon in far fara lupa e interzis.Si inca ceva..in magazin nu am vazut niciun model de far cu 2 lupe.Nu cumva dan le-o modificat?
      Cumpar volan de Duster

Comment

• becuri de 90-100 w ? vrei sa faci nocturna ?
        ti se vor topi farurile.
        am observat cand am pus angelurile ca s-a incalzit farul destul de repede si mai tare decat am crezut. Cand am cuplat si faza scurta si cea lunga, dupa circa 10 sec am zis ca e mai bine sa le opresc si xenoanele au doar 35w.
        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
        Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Nu inteleg bubule! Ai pus xenon pe ambele faze???!!!!!!!11111
          Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• chiar nu va inteleg? ce aveti frate cu xeoanele astea , o sa ajungeti sa le puneti si pe semnalizatoare [sau deja leati pus]
            venean intrio seara de la sevici cu un coleg cu o solenta , din fata unu cu niste xeoane faza lunga , ne apropiem de el si nimica sa schimbe si el ceva , schimba si colegu pe faza lunga ,sa vada bizonu cum sta treaba, si in monentul ala trece si bizonu pe faza lunga , 2 min nu am vazut nimica, colegu a tras pe dreapta mai mult din instinc ca de vazut nu vedea , eram orbi !!
            ginditiva si la ceilalti cind modificati instalatia de lunima [xeoane] nu vrem sa ne bronzam pe retina ,iar daca modificati instalatia macar reglati corespunzator

inainte de xeoane ar trebui sa va ginditi la un niste placute de frina bune sau chiar la discuri de frina mai mari +discuri si pe puntea spate
            nu de alta dar sar putea sa fiu eu mai cu mot sa pun HQI si atuncea sa va vad ?.
            cum vad unu cu xeonu nereglat ii bab HQI in fata si o sa mearga fro 2 zile cu baston alb

PS nu primesc cereri pentru montat HQI
            baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• nu road ... pe lunga am halogen. dar oricum cand sunt amandoua se incalzeste ca naiba.
              Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
              Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• cum adica...bixenon?ca nu inteleg...si eu daca de ex imi iau faruri cu angel,nu mai merge reglarea din masina?
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• si nici bixenon nu o sa ai
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Poate omul pune si pe scurta si pe lunga xenon,nu tot bixenon se cheama,daca pune si pe proiectoare atunci are trixenon.
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• =) tare asta cu trixenon
                      Am avu si eu pe topicul meu o chestie faina cu trixenonol
                      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• am tot citit ca nu prea e recomandat faruri fara lupa cu xenon si ma gandeam la un angel eyes cu xenon pe ambele faze...dar voiam sa stiu daca faptul ca nu se pot regla manual e un dezavantaj....
                        "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• eu nu prea am folosit chestia aia niciodata ...mergeam tot timpu cu ele sus )

Comment

• Cum zicea si Cristi_xp...... up,up,up!(cu farurile)
                            Nu de alta dar daca nu mergi tu cu eke sus, or sa mearga altii si tot aceeasi chestie este!
                            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• sunt curios, cum se vede faza lunga fara lupa ... poate sa imi spuna cineva (care are xenon pe lunga si nu are lupa), sau spuneti-mi si mie care faruri se merita cu angel eyes si lupa pe ambele faze.
                              turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

• nu se vede prea bine lunga singura... dar faci cu niste relee sa tina ambele faze aprinse pe lunga.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google