si certificatul ..... ?
Angel Eyes + Xenon Sau BiXenon ?
Collapse
X
-
Trebuie sa iei tot kitul,ridicatoare de tensiune si becuri.Ori ca le ei din targ sau din magazin tot aia e,numai ca la magazin iti ofera o garantie,dar de multe ori nu magazinul ofera garantia si te plimba pana te lipsesti.Sfatul meu este sa le ei de la cineva care sa le si monteze.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
" Marca dacia, modelul Logan are o problema din fabrica cu blocul lumini si in caz ca vreti sa montati un kit H4 bixenon moving hi / lo, se va intalni o problema la schimbarea fazei scurte cu faza lunga! "
este adevarata aceasta afirmatie ?
Comment
-
singura problema de care stiu este ca va aparea acea eroare de "bec ars" sa zicem, unde ramana blocata instalatia pe faza lunga, remediul acestei probleme este simplu, o rezistenta de putere pusa ca si consumator pe mufa ramasa libera, deseori cei care vand instalatiile dau acea rezistenta. Daca nu se poate cumpara de la orice magazin de piese electronice.
Comment
-
Da, asa este florynelu, loganu' e singura masina de pe piatza care are acea problema de blocare pe faza lunga atunci cand schimbi pe faza scurta; ar trebui sa stie cel care iti monteaza Bi-Xenonul, eu am patit la fel ca si altii, dar a rezolvat eletricianul auto problema respectiva si functioneaza si in ziua de astazi fara probleme :-)
Comment
-
am vazut diferenta intre angel eyes xenon si bixenon,nu se compara cu cele care le vand cei de la bluexenon,cele cu lupa ai o linie frumoasa la faza scurta si faza lunga,pai ai faza mai mult decat lunga,sunt cam scumpe dar daca vrei sa nu ai frigiderul plin cu carne de la ceilalati participanti la trafic,punetiva pe cele cu lupa de 55k,am vazut la "DSIGN" dememntiale si ca design si ca lumina si ca orice,referitor la celelalte vb lui cristi_xp arunca lumina halandala si parca sunt cele din comert halogen albastre cu o mica diferenta,e parerea mea sper ca cei care au sa nu ma certesigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Daca se baga cineva sa cumparam si montam niste kituri de la BlueXenon dati-mi un PM. Eu ma voi "programa" pentru un set cam peste 2 saptamani. Luam si un discount si facem si treaba "in grup" la montaj.
Comment
Comment