Angel Eyes + Xenon Sau BiXenon ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• deci cel mai tare lucru ar fi angelsu de la bluexenon?
    nasol la pret dar daca stai sa te gandesti cat costa un set de angel+xenon pe ambele faze tot cam acolo ajungi

Comment

• Kitul asta de la bluexenon intradevar arata bine si are si lumina ca lumea (cel putin asa se scrie aici pe forum ), dar cum sta cu legea? Ei zic acolo ca are certificat ISO si omologare UE dar asta osa intelaga si gabori si nu numai ale noatre ? Legea scrie ca orice far cu instalatie xenon trebuie sa aiba spalare la far. Daca adaptam de pe o alta masina atunci e OK sau "Loganul nu este prevazut cu un astfel de sistem din fabrica" si cu asta basta?

Se poate intra in legalitate cu o astfel de instalatie + spalare far?

Comment

• In legalitate nu cred, deoarece - asa cum ai zis si tu : "orice far cu instalatie xenon trebuie sa aiba spalare", dar se poate monta ( am vazut in Iasi vreo doi golani cu instalatie de spalare a farurilor ) de pe o alta masina ( pe la dezmembrari din cate am auzit ) !!! Bafta :-)
        http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

• Imi aratati si mie, un pasaj/art, in care se specifica de spalare faruri + xenon? Ms.

Comment

• Nu am avut timp pentru a cauta acel articol dar pe alte forumuri zic urmatorele:

"
            lucrurile stau cam asa:

exista o directiva europeana care reglementeaza domeniul iluminatului auto, ECE-R37... acolo se precizeaza ca OBLIGATIE pentru fabricantii de autovehicule cu destinatie europeana sa aplice farurilor HID (cu xenon) tehnologii suplimentare pentru protectia celorlalti participanti la trafic:
            - convertor luminos (lupa) pentru a focaliza fasciculul luminos in scopul protectiei anti-orbire a celor din sens opus.
            - spalator de faruri pentru a avea posibilitatea curatarii permanente a farurilor HID (murdaria impiedica transmiterea fasciculului luminos si ecraneaza luminozitatea, producand din nou acea perdea orbitoare de lumina)....."

asta am gasit pe forumul BMW.

Cine stie mai multe despre aceasta reglementare va rog sa ne ajute.

Comment

• Concluzia mea dupa ce am citit cap coada tot topicul

Avantaje Angel-eyes
              -Focalizeaza foarte bine lumina pe drum si nu deranjeaza participantii la trafic
              Dezavantaje
              -Pretul cam mare pt omul de rand

Avantaje Bixenon
              -Pretul (fata de Angel-eyes) si o imbunatatire fata de farurile stock
              Dezavantaje
              -Orbirea celorlalti (mai ales daca pui de 55w) deoarece nu focalizeaza lumina
              indiferent de reglaj deoarece becul xenon este mai lung decat cel halogen

Concluzie
              Ambele prezinta MARELE DEZAVANTAJ ca nu sunt omologate RAR si trebuie sa ai dupa tine bani pt Garcea.
              No music without bass

Comment

• @depecher...imi place cum ai gandit concluzia)
                dupa parerea mea...cam toata lumea ar avea nevoie de bani tot timpu pt garcea...pt ca daca vrea sa te lucre te lucra...ba un eleron...ba niste pleoape...ba niste gume pe 205...ba niste folii pe geamurile fata,si gaseste el daca vrea bani...
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• La proiectoarele de la bluxenon au ceva omologare UE dar n-au de la RAR. Cei de la RAR oare aceapta aceasta omologare UE sau si cu asta te amendeaza Garcea?

Comment

• Vreau sa achizitionez si eu saptamana viitoare un kit bixenon sau xenon...de care mi`ati recomanda si daca puteti sa`mi recomandati si un magazin , sau un site ceva de unde pot achizitiona

Comment

• am si eu o intrebare : am tot vazut angels-uri pt logan cu 2 lupe si cu o lupa. care este diferenta ? :-??
                      From Miami 2 Ibiza
                      Voucher
                      http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• pai sunt kituri diferite.cele cu 2 angel-uri asa vine farul direct se schimba farul cu totul.Sunt mai multe modele si alea de la MD(MegaDrive),StreetSTorm,Dectane...depinde de bani
                        cele cu 1 singur angel.e alta mancare de peste.se desfac farurile originale.si se monteaza niste lupe inauntru.
                        depinde de gusturile fiecaruia
                        http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• Originally posted by Silviu_MM View Post
                          pai sunt kituri diferite.cele cu 2 angel-uri asa vine farul direct se schimba farul cu totul.Sunt mai multe modele si alea de la MD(MegaDrive),StreetSTorm,Dectane...depinde de bani
                          cele cu 1 singur angel.e alta mancare de peste.se desfac farurile originale.si se monteaza niste lupe inauntru.
                          depinde de gusturile fiecaruia

nu vorbeam despre asta. am vazut model angels eyes gen mega driver etc doar ca aveau doar o singura lupa si la al 2lea angel nimic. spatiu pt bec normal
                          From Miami 2 Ibiza
                          Voucher
                          http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• pai este model cu lupa doar pentru scurta sau pentru ambele
                            http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• Am citit mult despre xenon in ultima vreme, ma bate si pe mine gandul la o instatie si am o nelamurire.

Cu far standard + h4 bixenon 35W, far reglat bine (service), faza lunga bate bine ? Unii useri sustineau ca bate chiar mai prost ca un halogen standard, am anumite retineri sa cred asta asa ca mai bine intreb. Bani de doua kituri xenon + faruri cu lupe (faruri decente nu de alea facute in chiuveta care au o lupa de toata jena si se vede penibil) clar nu am deci ori raman la h4 bixenon 35W ori la niste philips nighguide.
                              '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• bixenon clar

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google