Scolile de pilotaj sunt pentru pilotii care se dau de ani buni la rally,si au nevoie de acest curs de pilotaj pentru a-si lua licenta de pilot,si a putea participa la licentiati.Deci prea putin probabil sa ai vreme sa inveti mare lucru in 3 zile,mai ales ca aia care merg acolo,deja au ceva experienta...In pilotaj
Cursuri Performante Auto- Scoala Pilotaj Logan Si Nu Numai
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
- eu tot ma duc la o scoala de tipul asta, in toamna sau la vara, in functie de timp si de bani
- şi eu conduc tot cu mâna stângă pe volan, doar la peste 120-130 km/h tin volanul si cu dreapta;
- doar cu dreapta pe volan am condus un Audi A4 allroad, cu cutie automată,
-când o să fie cazul o să vă zic şi vouă impresiile de la şcoală.
Comment
-
Inccercat ieri seara cu almasa, boris si mareom rezistenta asfaltului de la sannicolau. Rupt dinti din anvelope, produs uzura serioasa, afumat disc de ambreiaj, una bucata execursie prin iarba, per total dobandit ceva indemanare in redresare din derapaj...Din pacate fara ajutorul unui profesionist si pe propria masinaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Nu sunt chiar asa multi bani tinad cont la cat costa echipamentul, masina, pista, plus ca o faci o data in viata poate. Inveti baza.
am vazut la tv mai in toamna la o emisiune de automobilism ca sa dus unul a scoala lui titi aur si acolo faci scoala asta pe 3 masini. Diferenta la aceste masini este tractiunea (un golf nu mai stiu decare pt tractiune fata, un ursulet pt tractiune spate si inca un de 4X4 dar nu mai stiu ce masina era. Traseul era pe macadam destul de bine aranjat. Dar ziceau aia de la emisiune niste scoruri de iti statea mintea in loc. Cred ca pentru drumuri normale/ pt traficul din romania. Indemanarea masinii poti sa o exersezi singur pe iarba/zapada. Dar asta nu inseamna .Daor frana de mana si intors masina. Asta inseamna niste puncte pe care sa le ocolesti.. Sa intri in derapaj si sa o redresezi, sa incerci sa creedi situati reale din trafic.1.5 dc
Comment
-
daca te intereseaza se fac si cursuri de karting, pista de la tunari.
Comment
Comment