Salut. Cu ajutor şi cu durere de ochi, m-am gândit să deschid şi eu acest thread. Am o întrebare destul de chinuitoare:- vreau să iau nişte cursuri de pilotaj auto (nu neapărat pentru raliuri) şi nu ştiu de unde. Am găsit pe net ceva oferte în Bucureşti, dar durează doar 2-3 zile şi costă enorm.
Vreau să-mi cunosc maşina ca pe mine însămi, să ştiu cum reacţionează în diferite situaţii din viaţa reală şi să ştiu şi eu ce şi cum să fac ca să ies cât mai bine din situaţiile limită.
Pentru asta, m-am gândit la o şcoală de pilotaj auto, dacă se poate pe Logan.
Aveţi sfaturi? idei? aţi auzit pe undeva de astfel de oportunităţi? Hai că aştept ajutorul vostru....
P.S. Scuze dacă mai e deschis pe undeva vreun subiect identic, dar de 15 minute caut în sus şi-n jos pe forum şi D-zeu mi-e martor că n-am găsit
Vreau să-mi cunosc maşina ca pe mine însămi, să ştiu cum reacţionează în diferite situaţii din viaţa reală şi să ştiu şi eu ce şi cum să fac ca să ies cât mai bine din situaţiile limită.
Pentru asta, m-am gândit la o şcoală de pilotaj auto, dacă se poate pe Logan.
Aveţi sfaturi? idei? aţi auzit pe undeva de astfel de oportunităţi? Hai că aştept ajutorul vostru....
P.S. Scuze dacă mai e deschis pe undeva vreun subiect identic, dar de 15 minute caut în sus şi-n jos pe forum şi D-zeu mi-e martor că n-am găsit
Comment