Intrebare permis conducere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intrebare permis conducere

Salut sunt nou pe forum si am rugamintea sa imi raspundeti la urmatoare intrebare !
    Joia trecuta am luat treaseul si astazi este marti. Intrebarea este pot sa conduc pana imi vine permisul?Nu am dovada cand am fost sa cer au zis ca seria noastra nu primesc dovezi..au trecut 4 zile..
    Si daca puteti sa imi spuneti care sunt consecintele daca sunt prins de politie .

Multumesc !

Nu, nu poti, iar consecinta este intocmirea de dosar penal.

Comment

Daca vrei un dosar penal, poti conduce! Nu mai ai rabare pana vine permisul??

Comment

O sa am rabdare.. Multumesc

Comment

pai pe vremea mea puteai conduce dupa nr ala din ordinator pe care l-ai avut cand ai dat examenul...pana iti vine permisul.
          Din moment ce ti-ai facut poza pentru permis, ma gandesc ca permisul deja apare in baza de date doar ca nu a ajuns la tine.Dureaza 1-2 sapt pana il primesti prin prioripost acasa.
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Poza am facut .
            Asa auzisem si eu ca pot conduce dar daca ma prinde am sa primesc o amenda ca nu as avea actele la mine .
            Nuj ce sa mai cred..
            Multumesc orcum.

Comment

la Bucuresti se elibereaza a doua zi lucratoare... eu am dat vineri si sambata si duminica am stat degeaba. Poza este facuta inainte de a da sala deci poti sa ai poza si sa nu iei examenul. Eu m-am interesat in acel weekend la politie si nu aveam permis pe numele meu, desi cand mi-a venit luni permisul scrie pe spate ziua de vineri, ziua din care am permis categoria B. Avand in vedere ca scrie ziua aceea pe permis poti conduce dar daca te prinde vreun sapcalios trebuie sa te duci in instanta... Nu merita.
              Last edited by o8MeLC; 22 January 2013, 14:01.

Comment

Sunt din Constanta si a fost aglomeratia aia cu schimbarea permiselor si deaia nu am primit dovada.
                Mai astept raspunsuri.
                Last edited by RazvanuSH; 22 January 2013, 14:04.

Comment

Poti conduce linistit, nu-ti face nimeni dosar penal, nu stiu de unde le-a venit colegilor ideea asta!
                  Singura problema in cazul in care te opreste, este faptul ca vei primi amenda 70 RON in 48 de ore si 2 puncte.

Comment

razvyy garantezi tu ca au bagat datele in calculator pana acum?

Comment

Ms de raspuns !

Comment

De ce 70 lei in primele 48h? eu stiam ca amenda este 360 lei!
                        Din moment ce nu are permisul la el, emis sau nu, fara dovada, eu militian consider ca nu are!
                        Poate a intrat in baza de date, poate nu.
                        Vrei sa dai cu subsemnatul la politie? Chiar daca e de pomana?

@razvan: nu mai invata copiii la prostii. Ce mai conteaza daca asteapta 3 zile?

Comment

Melcule da, am patit-o
                          Vineri am luat orasul, si politaiul mi-a spus direct ca nu o sa ajunga la timp ca sa bage colegii lui datele in sistem, dar ca de luni pot conduce linistit, fara sa-mi zica de amenda.
                          Si evident luni m-au oprit si mi-am luat amenda
                          Ce-i drept, de acum 3 ani poate s-au mai schimbat pedepsele la condusul fara documente, desi ma cam indoiesc. Oricum, dosar penal sigur nu se face. Daca imi uit permisul acasa, imi face dosar penal? Sa fim seriosi.
                          Cezar, tu militian dai prin statie si verifici, asa au facut si cand m-au oprit pe mine.
                          Iar legat de baza de date, poate sa dea un telefon si verifica rapid

Comment

Si daca nu da?
                            Te pune sa dai cu subsemnatul pe la sectie, sau nu?

Comment

Originally posted by Razvy View Post
                              Poti conduce linistit, nu-ti face nimeni dosar penal, nu stiu de unde le-a venit colegilor ideea asta!
                              Singura problema in cazul in care te opreste, este faptul ca vei primi amenda 70 RON in 48 de ore si 2 puncte.
                              Ii face dosar penal stai linistit. Mi-au spus chestia asta si mie. Dadusem traseul joi iar dupa ce l-am luat, i-am intrebat daca pot conduce spre casa, iar gaborul mi-a spus "daca vrei dosar penal, da. Nu ai voie sa conduci pana nu semnezi pentru ridicarea permisului."
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google