Intrebare permis conducere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cezar da, dai cu subsemnatul, desi normal e sa intrebe.
    Alex, poate asa e la voi. Se pare ca in fiecare zona a tarii e altfel, inclusiv la Cluj e diferit fata de ce e in TM.

Comment

Alex e normal ca nu aveai voie fiindca nu au apucat sa te bage dar la mine au trecut 4 zile fara ziua de azi..

Comment

Eu stiu ca daca te prinde la volan dupa ce ai luat proba practica, primesti sanctiuni pt ca nu ai actele la tine. Acum depinde daca te-au bagat in baza de date si figurezi cu permis. Eu am de pe 18 dec permis, atunci am luat traseul. Am intrebat acelasi lucru si mi-au zis sa stau potolit. Insa a doua zi, pe 19, la ora 10:30 am mers si am ridicat dovada inlocuitoare. Dupa vreo 6 zile mi-a venit permisul acasa
        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Mai bine stai linistit.Eu sunt curios ce permis o sa iti dea,model vechi sau din astea noi ce apar acum.

Comment

DA poti sa conduci, datele se introduc in calculator in aceeasi zi, dar daca datele respective nu au ajuns la serverul dupa care se fac verificari prin statia radio ai pus-o de un dosar penal care bineinteles o sa fie cu NUP, nu cred ca merita " EFORTUL" ! Stai linistit pana-ti vine permisul si dupa aceea bafta la condus fara evenimente !

Comment

Multumesc lafel !

Nimeni nu imi mai da nici un sfat?
              Last edited by RazvanuSH; 22 January 2013, 17:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Eu iti zic sa stai linistit pana iti vine permisul ca sa nu ai dureri de cap de nici un fel.
                Nu mai te agita asa mult ca nu cred ca este o urgenta .Cum ai stat pana acum fara sa conduci mai poti rezista pana vei avea actul in mana. Inteleg ca esti entuziasmat si dornic sa conduci , dar nu merita pentru cateva zile sa te doara capul aiurea sau sa-ti faca o "gaura" in portofel fie ea mai mica sau mai mare.

Comment

Originally posted by RazvanuSH View Post
                  Multumesc lafel !

Nimeni nu imi mai da nici un sfat?
                  Stai calm si nu te lega la cap daca nu te doare. Permisele deobicei ajung in 5 zile lucratoare, maine-poimaine o sa-ti vina acasa, cu siguranta.
                  De banii pe care i-ai da pe amenda, bagi benzina si te plimbi.
                  Sa nu mai vorbesc de dosar penal daca nu figurezi inca in baza de date, o sa-ti petreci ziua pe la sectie dand cu subsemnatul.
                  Si eu am fost in situatia ta, deabia asteptam sa ma urc la volan si totusi n-am facut-o pana nu am avut permisul in portofel.
                  Acum faci cum vrei, daca pentru o zi doua vrei sa ai probleme e alegerea ta, eu zic totusi sa ne asculti sfaturile.

Comment

Multumesc tuturor pt sfaturi !
                    Am sa tin cont de ele .

Comment

Originally posted by o8MeLC View Post
                      la Bucuresti se elibereaza a doua zi lucratoare... eu am dat vineri si sambata si duminica am stat degeaba. Poza este facuta inainte de a da sala deci poti sa ai poza si sa nu iei examenul. Eu m-am interesat in acel weekend la politie si nu aveam permis pe numele meu, desi cand mi-a venit luni permisul scrie pe spate ziua de vineri, ziua din care am permis categoria B. Avand in vedere ca scrie ziua aceea pe permis poti conduce dar daca te prinde vreun sapcalios trebuie sa te duci in instanta... Nu merita.
                      tu acu ai scris ca sa te gasesti in treaba,despre ceva ce se intampla acu 10 ani ? Pozele pentru permisul de conducere se fac ca la buletin, in momentul in care te duci cu actele ca sa iti faci permisul de conducere ti le face pe loc acolo,nu te duci cu poze de acasa.
                      Tot in momentul ala ti introdusa in sistem cererea pentru noul permis si deja figurezi cu noul permis, doar ca nu il ai la tine.
                      Last edited by Cristi_Xp; 22 January 2013, 19:36.
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Tin sa te contrazic, poza pentru permis o faci chiar inainte de a da sala, nici vorba sa figurezi in vreo baza de date cum ca ai avea permis, cand nici macar examenul teoretic nu-l ai promovat in momentul ala. Iar legat de bazele de date, ele nu se actualizeaza peste noapte(desi asa ar fi normal), tu iei orasul si iesi la plimbare si te opreste politia. Te verifica in baza de date si neaparand acolo tu pentru el conduci fara permis, ce crezi ca se intampla?

Ps. sa nu se inteleaga ca te duci tu cu poza de acasa, inainte de a intra la ex teoretic, esti fotografiat acolo la serviciul permise auto. Deasemenea semnezi in format electronic pe un touchpad.
                        Nu cunosc fix procedura, dar e posibil ca pana nu-ti e livrat permisul sa nu figurezi in baza de date.
                        Daca ti se suspenda permisul auto, chiar daca se termina perioada de suspendare, daca nu te duci sa-l ridici el apare tot ca suspendat. E posibil sa fie la fel.
                        Last edited by Nepotu123; 22 January 2013, 19:57.

Comment

Ai dreptate Nopotu123 !

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                            tu acu ai scris ca sa te gasesti in treaba,despre ceva ce se intampla acu 10 ani ? Pozele pentru permisul de conducere se fac ca la buletin, in momentul in care te duci cu actele ca sa iti faci permisul de conducere ti le face pe loc acolo,nu te duci cu poze de acasa.
                            Tot in momentul ala ti introdusa in sistem cererea pentru noul permis si deja figurezi cu noul permis, doar ca nu il ai la tine.
                            Vreau scuze in 3 explemplar Glumesc.
                            Am dat de carnet acum 4 ani si poza si semnatura se face in momentul in care te duci sa dai sala. Noi aici vorbim de cei care nu au carnet nu de cei care se duc sa il schimbe.
                            Si mie nu mi-a venit carnetul acasa ci am fost in acelasi loc in care am dat examenul si l-am ridicat.

Comment

Am luat permisul pe 1 noiembrie 2012. Hai să îţi zic ce mi-a zis mie...

Din câte îmi aduc aminte 1.11.2012 a picat joi. Eu am dat pe la 10.30 iar agentul de la circulaţie m-a întrebat ce o să fac, acum că l-am luat, probabil se aştepta să îi zic că o să conduc...i-am zis că nimic special, după care mi-a spus că deoarece erau mulţi va ajunge la serviciu după orele 14.30 până când trebuie să introducă datele şi să facă cei de acolo cererea de eliberare....Mi-a zis că dacă vreau dovadă, o să iau a doua zi pentru că în aceeaşi zi nu au tim, dar să nu conduc pentru că în mod sigur câteva zile nu apar în baza de date şi riscul este dosar penal garantat...nu poţi să spui că nu ai actele la tine pentru că e posibil , repet, să nu apari în baza de date şi la verificări apare NULL....
                              Multă sănătate şi mulţi KM fără probleme!

Comment

Multumesc lafel !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google