Intrebare permis conducere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by o8MeLC View Post
    Vreau scuze in 3 explemplar Glumesc.
    Am dat de carnet acum 4 ani si poza si semnatura se face in momentul in care te duci sa dai sala. Noi aici vorbim de cei care nu au carnet nu de cei care se duc sa il schimbe.
    Si mie nu mi-a venit carnetul acasa ci am fost in acelasi loc in care am dat examenul si l-am ridicat.
    Eu l-am luat in 2004.Atunci la dosarul pentru permis era fisa aia veche a detinatorului de permis unde trebuia sa te semnezi si sa aduci o poza.Dupa ce l-am luat, am fost ,m-au pozat ,m-au pus sa semnez acolo si dupa o sapt m-am dus dupa el.Acu 2 luni l-am preschimbat,fisa detinatorului de permis s-a schimbat,nu mai iti cere sa aduci poza.Te duci acolo, iti face poza,semnezi si ti-l trimite acasa cu prioripostul.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

S-a mai schimbat procedura in timp. Oricum si eu zic la fel ca mai bine mai astepti putin pana e gata permisul. Eu stiu ce naspa e sa ai masina in parcare si sa nu poti sa o scoti la drum, dar e mai bine sa nu risti. Sunt destui curcani pe strazi gata sa te agate. Bafta!

Comment

Mai nou, acum în 4 zile îl ai acasă!

Comment

Nu ori ce masina ci LOGAN !

Comment

Eu zic sa nu mai dati exemple de cand aveti voi permisul luat , vorba colegului de mai sus, s-au schimbat multe de atunci..

Sfatul meu pentru tine RazvanuSH este sa stai linistit, cum ai asteptat atata timp sa poti sa dai de permis, mai poti astepta cateva zile pana iti soseste permisul, in rest, ai grija cum conduci si drumuri cat mai bune
            sigpic

Comment

Conform legislatiei in vigoare, are dreptul de a conduce persoana care detine permis de conducere cu categoria aferenta tipului de vehicul sau dovada inlocuitoare cu drept de circulatie. Alte articole legate de asta nu stiu sa existe. Sanatate

Comment

Da exact si cum el nu are nici dovada, nici permisul propriu-zis cel mai bine este sa stea in banca lui sa astepte ca sa nu aiba ulterior probleme mult mai grave dintr-un nimic.

Comment

Si vin si eu cu un exemplu...destul de fresh...ianuarie 2012
                  Anul trecut, sotia a absolvit cele doua testari (proba practica si cea teoretica).
                  Daca nu ma insel, exact in ziua secunda s-a dus si a ridicat adeverinta doveditoare, cu care putea conduce pe "drumuri publice".
                  Tocmai pentru ca mi se pare aiurea sa astepti 5-10 zile (nu conteaza cat anume), pana iti vine cardul.
                  Asa...ai proba absolvirii examenului
                  Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Exemple pot fii sute ideea este ca el nu are nici o dovada nimic , nici un act deci atat teoretic si practic nu poate demonstra in nici un fel faptul ca are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
                    Iar in cazul in care este prins poate spune ca nu are acte sperand ca apare in evidenta posesorilor de permis desi cred ca e putin probabil si se alege tot cu amenda in cazul asta asa ca stai linistit cum au zis majoritatea si asteapta sau fa rost de dovada respectiva desi cred ca deja nu-si mai are rostul pentru ca cel mai probabil iti va veni permisul cat de curand.

Comment

Problema este alta...daca nu te-ai prins
                      Politia nu cred ca are dreptul sa refuze eliberarea dovezii probatoare a absolivirii examenului. Din momentul in care a "luat examenul", juridic vorbind, el este admis a circula pe drumurile publice. Mai departe, cineva este obligat la aceasta probatiune.
                      Asta ca circuit, fundament strict juridic.

Mai pe romaneste: daca se duce la biroul de permise, cred ca nu va fi refuzat in a i se elibera acel document.
                      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Originally posted by Dvlad88 View Post
                        Conform legislatiei in vigoare, are dreptul de a conduce persoana care detine permis de conducere cu categoria aferenta tipului de vehicul sau dovada inlocuitoare cu drept de circulatie. Alte articole legate de asta nu stiu sa existe. Sanatate
                        Eu daca ma duc imi Mall si imi fura cineva portofelul, sau il pierd de cascat ce sunt, avand in vedere ca nu mai detin permisul de conducere, am dreptul sau n-am dreptul sa conduc?
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Posibil , am inteles ce zici tu , dar cum am mai zis pana nu are acea dovada sau permisul el incalca legea circuland pe drumurile publice si deci plateste aiurea pentru nimic . Oricum permisul trebuie sa soseasca , deci de ce sa se complice fara rost.

Vitriol eu zic DA practic poti circula pentru ca apari ca posesor de permis activ in cazul in care esti dat prin statie,dar cred ca tot vei primii amenda pentru lipsa acestuia "-? Zic bine sau ?
                          Last edited by RsA; 23 January 2013, 00:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by vitriol View Post
                            Eu daca ma duc imi Mall si imi fura cineva portofelul, sau il pierd de cascat ce sunt, avand in vedere ca nu mai detin permisul de conducere, am dreptul sau n-am dreptul sa conduc?
                            Suni si tu la politie si zici ca ti-a furat portofelul si daca te opreste cineva macar esti scos
                            sigpic

Comment

Cotizezi frate la fondul ...Politia rutiera....chiar daca ai 7 permise...dar nu sunt la tine!!!
                              Raspunsul il stiai!!!! Ce faci??? Ne testezi????

Comment

Originally posted by vitriol View Post

E altceva, tu AI permisul...ca il uiti acasa, pierzi, etc! Te da prin statie si te gaseste cu siguranta. Iti da amenda si gata

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google