Intrebare permis conducere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pe permisul nou scrie si data (zz/ll/aaaa) la care ai obtinut categoria.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Aha. Tot nu m-as urca la volan in ziua in care as obtine permisul asta nou.

Comment

Vitriol in afara ca esti contra noastra esti si contra sistemului. Din ce cauza te certi cu noi pentru problema in sistem? Am zis si o repet. Am dat examenul vineri. Tata lucra la politie. A verificat si vineri si sambata si duminica in baza de date si nu eram introdus. Luni la prima ora eram introdus in sistem si am fost sa ridic si permisul la ora 12. Acum daca cineva e chitit sa faca ceva indiferent de consecinte din ce cauza mai scrie pe forum si cere pareri? Si da de anul asta din punct de vedere legal nu mai ai voie sa conduci cand iti expira permisul pentru ca iti trebuie un alt examen psihologic pentru a iti elibera alt permis.

Comment

Asta fac eu? Ma cert cu voi?
          Problema este ca unii nu pot face diferenta dintre forma si fond, si nu pentru ca nu pot, ci pentru ca nu vor. E adevarat, in unele cazuri chiar nu pot, dar asta nu se aplica aici.

Eu am explicat care-i treaba, din punct de vedere legal, cu permisul de conducere si cu dreptul de a conduce.
          Mr.K, anul trecut cand am fost la intalnirea nationala, un loganist de-al nostru a fost oprit de catre politia rutiera, iar domnii politisti au constatat ca permisul lui era expirat. Crezi ca i-au facut dosar penal pentru ca plasticul nu mai avea termen de valabilitate? Iti raspun eu: nu, nu i-au facut dosar penal, ci au pastrat plasticul vechi si l-au trimit la politia din Bucuresti unde i-au eliberat un plastic nou.

Pe vremea cand am dat eu examen (sa fi fost prin mezolitic sau ceva), dupa ce politistul examinator iti trecea "admis" pe dosar, iti spunea un numar pe care trebuia sa-l spui in cazul in care te-ar fi oprit un politist inainte ca tu sa te duci la ei sa-ti dea plasticul.

Drept - Plastic? Va desenez? Va fac o schema ca sa puteti intelege?
          Last edited by vitriol; 23 January 2013, 19:17.
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Apropo de permis, ca tot a fost nebunie in toata tara, de aici rezulta cati oameni responsabili si sanatosi la cap ne inconjoara, daca vreau sa fac o aroganta si sa-mi schimb permisul care expira in 2016 cu cel nou, ultimul racnet, care sunt pasii?!
            Last edited by PCH; 23 January 2013, 19:34.

Comment

Ai deviat de la subiect. Aici vorbim de anul 2013 si de permis luat pentru prima data, nunca a expirat sau mai stiu eu ce dracovenie. Daca vrei sa conduci te duci la politie si ceri o dovada ca ai carnet. Daca ai nesansa sa nu fii in baza de date mai astepti. Si dupa noua reglementare cu schimbarea permisului mi se pare normal ca acum cand expira permisul sa nu mai ai drept de condus pana nu refacintestul psihologic si arati ca esti inca apt. Platicul este pentru identificare mai usoara si lipsa lui nu atarge decat o amenda. Dar lipsa din baza de date atrage un dosar penal, chiar daca ai plastic sau nu.

Comment

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri !
                Astazi mi-a venit permisul :d .

Sanatate

Comment

Eu am luat carnetul acum 2 luni aproape ... traseul l-am dat intr-o vinere si dupa ce am luat traseul l-am intrebat pe politist si pe instructor daca pot merge cu masina pana il ridic si raspunsul a fost NU ! Pana nu semnezi pt el acolo se considera ca si cum nu ai avea permis deloc ... eu am asteptat pana luni dupa-amiaza cand a fost gata !
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Pe vremea cand am dat eu examen (sa fi fost prin mezolitic sau ceva), dupa ce politistul examinator iti trecea "admis" pe dosar, iti spunea un numar pe care trebuia sa-l spui in cazul in care te-ar fi oprit un politist inainte ca tu sa te duci la ei sa-ti dea plasticul.
                    Asa era. Dar nu m-am dus la volan sa-mi ridic permisul, din ce imi aduc aminte, am luat un tramvai.

Apropo de permis, ca tot a fost nebunie in toata tara, de aici rezulta cati oameni responsabili si sanatosi la cap ne inconjoara, daca vreau sa fac o aroganta si sa-mi schimb permisul care expira in 2016 cu cel nou, ultimul racnet, care sunt pasii?!
                    Pasul 1: astepti pana in 2016..., e mai bine asa.
                    Last edited by mr.K; 23 January 2013, 21:30.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google